Aan Pascale

Lieffie,

Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden. Je hebt het als een dappere vrouw gedaan. Wie kan begrijpen, wat je hebt geleden? Wie kan voelen, wat je hebt doorstaan?

Kusjes, Peet

19 Responses to “Aan Pascale”

 1. Regina Says:

  Lieve Peter, Manon,familie en vrienden,

  We willen jullie heel erg veel sterkte wensen dinsdag bij de afscheidsdienst van Pascale en de moeilijke tijd die zal volgen. We denken aan jullie en zullen hier in Purmerend dinsdag om 12.00 u een kaarsje voor Pascale branden.

  Liefs Robin, Regina, lara en Aimee Koopmans

 2. Jolanda Says:

  Beste Peter,
  Uiteraard zullen we nooit weten wat ze heeft doorstaan, maar ik weet zeker dat ze er alles aan heeft gedaan. Misschien is het maar beter dat ze niet heeft geweten dat haar gouden hart haar in de steek heeft gelaten tot verdriet van velen. Hopenlijk kan jij ook de rust vinden om Pascale een plekje te geven en verder te kunnen gaan. Je hebt zelf ook heel veel gegeven en nu ook rust verdient en ik hoop dat je je draai zal kunnen vinden. Het is je gegund!!
  Sterkte, Jolanda

 3. David en Irma Says:

  Beste Peter,

  Mooie woorden over een sterke vrouw, die knokte met alles wat in haar zat.
  Alleen de mensen om haar heen hebben die strijd van dichtbij mee gemaakt. Samen hebben jullie elkaar gesterkt en het zolang kunnen volhouden. Op een afstand hoopten velen met jullie mee.
  Het zal voor jou een enorm verlies zijn om zo’n kanjer van een vrouw los te moeten laten.
  Het is mooi te lezen dat je haar de rust gunt die ze verdiend, nu die tweede kans helaas door haar hart niet meer kon worden opgebracht.

  Neem na deze hectische dagen ook de tijd om zelf tot rust te komen, want ook jij hebt dat verdiend.

  Veel sterkte hiermee.

  David en Irma

 4. Yvonne, Gert en de rest Says:

  Wat zeuren we toch als we een paar minuten moeten wachten bij de supermarkt, de slager of in de file voor de Coentunnel. Wat is de vergelijking met wachten bij het inchecken op schiphol of op de koffers nadat we geland zijn. Hoezo “Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat de laatste 5 minuten om zijn van de voetbalwedstrijd, waarin onze ploeg voor staat”. Bijna 5 maanden moeten wachten op een kans om verder te leven, da’s pas wachten. Pascale heeft een hele nieuwe dimensie aan het woord “Wachten” gegeven. Het wachten is helaas niet beloond in dit super speciale geval, de nieuwe longen voor Pascale. Ze heeft ze uiteindelijk gekregen, ja…, maar helaas te laat. Wat dan nog te denken van de woorden als “Positivisme” en “Doorzettingsvermogen” ………

  Laten we ook niet vergeten dat haar deze kans is gegeven door een “dappere” onbekende, die de donatie heeft mogelijk gemaakt. Laten we ook even stil staan bij het feit dat van deze fantastische persoon ook een dezer dagen afscheid wordt genomen. Twee mooie mensen, als was onze Pascale natuurlijk de mooiste.

  Iedereen ontzettend veel sterkte toegewenst met het verwerken van dit enorme verlies.

 5. Bianca en Edward Kriek Says:

  Langs deze weg wensen wij Peter, Manon en Ramon en alle andere familieleden heel veel sterkte. Shit, ik kan het niet anders verwoorden, dat Pascale (en Peter) niet net zo als Ik met mijn nieuwe longen en samen met Edward van een heel nieuw leven mogen genieten.
  Sterkte, Bianca en Edward

 6. Jeannette Vink Says:

  Wat een mooie woorden, daar kan ik niets aan toevoegen, alleen heel veel sterkte Peter en familie ik leef erg met jullie mee. Jeannette

 7. Bianca,Henk,Sterre,Manne,Wout Says:

  Beste Peter,

  Jouw Pascale zit in je geworteld. We hopen dat je uiteindelijk met een glimlach kan terug kijken naar de vele mooie momenten die je hebt mee gemaakt met je vrouw. Het is zwaar om alleen verder te moeten, want hier had je niet op gehoopt. Wij wensen jou alle kracht en warmte toe om verder te gaan en om op een goede manier afscheid te kunnen nemen van je liefste.

  Bianca, Henk, Sterre, Manne en Wout.

 8. janna brouwer Says:

  woorden kunnen dit verlies
  niet kleiner maken
  ze kunnen alleen uitdrukken
  dat anderen aan jullie denken.
  we wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.
  we hebben jullie website veel gevolgd en kaarjes gebrand dat was de wens van elvira janna brouwer.

 9. esme Says:

  lieve peter,

  ik kan alleen maar zeggen dat ik het zo ontzettend verschrikkelijk voor je vind.
  ook jij bent zo ongelooflijk sterk geweest, menig man had dit niet kunnen opbrengen. ik heb veel respect voor je en weet zeker dat pascal over je zal waken en je ongelooflijk dankbaar is voor alles wat je voor haar betekent. (je zal nu misshcien wel denken, waarom zegt iedereen dat nou, en dat is vanzelfsprekend want ik hou van dr en ik zou niet anders gekund hebben, maar ik wou het gewoon nog even gezegd hebben) ik weet zeker dat pascal graag (heeel graag) verder geleefd had met jou en haar nieuwe longen, maar helaas heeft dat niet zo mogen zijn. ach wat een k*tzin eigenlijk, niet zo mogen zijn. het moest zo zijn, maar het is niet gelukt. maar pascal leeft nog uiterst sterk in jouw warme hart. in jouw lichaam en in jouw hoofd. dat weet ik, dat weet zij, dat weet jij, dat weet iedereen. lieve peter, ik wens heeel erg veel sterkte toe de komende zware tijd, al zal je het nu misschien nog niet eens zo beseffen. door al het geregel en alles eromheen. maar peter, weet dat ze bij je is. ze is jouw engel, en ze wil het beste voor je. ze weet dat jij je hulpeloos, kapot, leeg en verdrietig voelt, en ze steunt je met al haar liefde, daar ben ik zeker van. leef voor haar lieve peter.
  sterkte.
  veel liefs esme geurkink

 10. martijn (vriend van esme Says:

  lieve peter,

  ik kan alleen maar zeggen dat ik het zo ontzettend verschrikkelijk voor je vind.
  ook jij bent zo ongelooflijk sterk geweest, menig man had dit niet kunnen opbrengen. ik heb veel respect voor je en weet zeker dat pascal over je zal waken en je ongelooflijk dankbaar is voor alles wat je voor haar betekent. (je zal nu misshcien wel denken, waarom zegt iedereen dat nou, en dat is vanzelfsprekend want ik hou van dr en ik zou niet anders gekund hebben, maar ik wou het gewoon nog even gezegd hebben) ik weet zeker dat pascal graag (heeel graag) verder geleefd had met jou en haar nieuwe longen, maar helaas heeft dat niet zo mogen zijn. ach wat een k*tzin eigenlijk, niet zo mogen zijn. het moest zo zijn, maar het is niet gelukt. maar pascal leeft nog uiterst sterk in jouw warme hart. in jouw lichaam en in jouw hoofd. dat weet ik, dat weet zij, dat weet jij, dat weet iedereen. lieve peter, ik wens heeel erg veel sterkte toe de komende zware tijd, al zal je het nu misschien nog niet eens zo beseffen. door al het geregel en alles eromheen. maar peter, weet dat ze bij je is. ze is jouw engel, en ze wil het beste voor je. ze weet dat jij je hulpeloos, kapot, leeg en verdrietig voelt, en ze steunt je met al haar liefde, daar ben ik zeker van. leef voor haar lieve peter.
  sterkte.
  veel liefs esme geurkink

 11. esme Says:

  sorry moest ff op mn vriend’s naam anders lukte het niet, liefs esme

 12. martijn (vriend van esme Says:

  sorry moest ff op mn vriend’s naam anders lukte het niet, liefs esme

 13. Judith Says:

  Heelveel sterkte vandaag!
  Liefs, Judith

 14. Bob Says:

  Peter, Manon, verdere familie en vrienden,

  Heel veel sterkte vanmiddag.

  Bob.

 15. Marcia Says:

  Lieve Pascale,
  We gaan zo echt afscheid nemen van jou.

  “Fly, fly precious one
  Your endless journey has begun
  Take your gentle happiness
  Far too beautiful for this”

  We zullen je missen….

 16. regina Says:

  lieve peter, manon en verdere familie,

  het was een ongelijke en onverwoestbare strijd die dappere pascale gestreden heeft.
  lieve meid rust nu maar vredig.

  heel veel kracht en sterkte vandaag.

  regina

 17. Petra en Bas Says:

  Lieve Peter, Manon, familie en vrienden,

  Nog steeds onder de indruk en met een zwaar gevoel denk ik terug aan het afscheid. Wat was dat prachtig; mooie woorden, stralende zon, zoveel liefde voelbaar. Ik kan me niet voorstellen hoe jullie je moeten voelen, maar als ik alleen al denk aan hoe Pascale mij geraakt heeft in haar veel te korte leven.. dan kan ik jullie alleen maar veel sterkte, kracht en moed toewensen om dit een beetje te boven te komen.

  Bas en Petra Pellis

 18. Hein Wagenaar Says:

  Beste Peter,

  Onlangs was ik op het schoolbank op internet aan het surfen en kwam via via dit bericht tegen. Ik heb vroeger met je op de Shalomschool gezeten. Wellicht ken je me nog wel. We waren toen goede maatjes. Ik wens je heel veel sterkte met alles en heel veel succes in de rest van je leven.
  Groet, Hein.

 19. Annelique Says:

  Beste Peter,

  per ongeluk kwam ik op jullie site en las over de transplantatie die zo verdrietig moest eindigen. Ik werk zelf bij het bedrijf van Pancrease. Veel sterkte met het verlies van Pascale. Het is een mooie site,

  Annelique van den Heuvel

Leave a Reply