Regen

Gisteren heb ik weinig gedaan en ook en keer niet geschreven in mijn weblog. Het enige wat ik gisteren heb gedaan is het tafeltje wit geschilderd over de witte grondverf heen. Het is mooi geworden en ik heb er een foto van gemaakt.

Vanmorgen heb ik tot half 11 uitgeslapen, heerlijk want het regende toch. Ik heb vandaag ook een vrij rustige dag gehad. Ik heb wat opgeruimd in huis en kwam nog wat leuke oude foto’s tegen en ik heb de parkietenkooi volledig schoongemaakt. De vogels waren boos op me omdat ik er lang over deed en de beetjes wilden nu eindelijk wel weer hun kooi in en al dat rondgevlieg vonden ze maar niks. Nemo de jongste liet dat duidelijk merken want hij heeft heel stout een stukje van de lijst van en schilderij gemolt. Hij dacht vast jij mijn kooi uit elkaar halen ik jou schilderij lijst mollen. Grasparkieten zetten namelijk graag hun snavel in alles wat hout op papier is en wat stuk kan.
In de middag ben ik nog even wat kleine boodschappen gaan halen bij AH en ik heb al het oud papier in de papierbak gedaan. Voornamelijk kranten en folders.
Bij de AH hadden ze de ronde dubbelwandige thepot weer in de aanbieding. Nu heben Peter en ik net een hele mooie dubbelwandige theepot gekregen voor ons trouwen, dus ik heb hem meegenomen voor Manon.
Mijn moeder heeft namelijk ook die dubbelwandige thepot van AH en die is best goed en Manon zal er wel blij me zijn.
Toen ik thuis kwam van de boodschappen heb ik lekker voor de TV gehangen met thee.
In de avond heb ik burrito’s gemaakt en rond 18.00 uur kwam Peter thuis van het werk. Na het eten hebben we koffie gedronken en een film gekeken die de recute heette met al pacino in de hoofdrol. We hadden deze film al eens gezien, maar ik was vergeten hoe die ging en afliep.
Nu ben ik nog effe aan het sprayen en daarna gelijk mijn bed in. Ik ben best moe. Maar met mijn longen gaat het wel wer iets beter en denk ik dat de regen en weersomslag ook invloed hebben op mijn longen.
Vandaag heeft het hier de hele dag geregent en het is nu ook echt herfst. Vanaf woensdag wordt het mooier weer en vrijdag zelfs 20 graden met zon, nou ik laat mijn tuinmeubelen nog even staan.
Morgen plaats ik twee foto’s een van de theepot en en van het witte tafeltje wat ik gisteren geschilderd heb. Dit was namelijk erst blank hout onbehandeld.
We hebben ook nog een blauw krukje dat ik ook wit ga maken. Maar dat komt nog wel. Ik moet dat krukje eerst goed schuren met de schuurmachine en dat kan alleen in de tuin, anders wordt het te stoffig in huis.
Mijn spray is bijna op en morgen scrijf ik weer.
Groetjes allemaal.

Leave a Reply