Kaartje en fotos.

Vanmorgen was ik nog best moe en moest er toch even uit om de zuurstof tank te laten vullen. Terwijl ik het bekende busje al door de staart zie rijden ben ik thee aan het maken en maak Peter zijn brood klaar.
Om 8 uur is de zuurstof tank gevuld en gaat Peter naar zijn werk. Ik kruip nog even lekker in bed en heb tot 10 uur geslapen.
Ik had die morgen eens lekker niks dus heb ik een luie donderdagmorgen gehad. Ik was niet helemaal lekker dus dat kon ook geen kwaad. Ik heb heel rustig ontbeten, gesprayed, en gedouched. De rest van de dag heb ik besteed aan een beetje strijken, computeren en trouwboeken doorbladeren.
In de middag belde Sabine gezellig en hebben we even heerlijk bij kunnen praten over CF. Soms is dat gewoon even nodig.
Daarna ben ik middag gaan eten en naar de drukkerij en fotowinkel gegaan.
Bij de drukkerij hadden ze namelijk de enveloppen en de proefdruk van het trouwkaartje binnen. Ik heb alles afgehaald en ben naar het winkelcentrum gegaan richting fotowinkel. Daar had ik alle 165 fotro’s afgehaald.
Aan de overkant van de fotowinkel zit de Hema en daar heb ik twee leuke fotoalbums gekocht waar alle foto’s in moeten komen.
Ik had daar ook nog even een nagelvijl gekocht.
Ik was best moe vandaag dus na de Hema ben ik weer naar de auto gegaan en ben richting huis gereden. Vlak bij huis heb je een zonnebank studio en daar ben ik info gaan vragen over zonnebank kuren. Ik ben voor het laatst in zo een zonnbankcentrum geweest in Hoorn en dat is al bijna 10 jaar terug. Het een en ander is nu wel gemoderniseerd.
Ik had geen zin in zonnen en wilde alleen info. De zonnebank op de sportschool is goedkoper dus nu weet ik nog even niet war ik ga zonnen. Mijn armen en gezicht zijn lekker bruin maar buik en benen nog lang niet. Aangezien het ook niet echt bikini weer is worden die ook niet echt bruiner.
Na de informatie ben ik echt naar huis gegaan. Ik heb de rest van de middag foto’s gesorteerd en alvast een plakboek ingeplakt. De andere moet nog. Ik ben tot 9 uur in de avond met de foto’s bezig geweest en heb toen nog lekker gezellig met Manon zitten bellen.
Peter is met collega’s wokken in een wok restaurant en is nu nog niet thuis. Hij komt straks wel gezellig thuis en dan hoort ie wel hoe mijn dagje was. Ik had als avond eten de macaroni van dinsdagavond opgewarmd. lekker makkelijk hoefde ik niet te koken. Ik was toch al wat meer moe vandaag dus dat kwam mooi uit.
Ik ben nu aan het sprayen en dat is bijna klaar. Ik ga zo nog even lekker lezen in bed en zal wel lekker slapen vannacht.
Morgenochtend moet Peter vroeg bij de kapper zijn, dan kan hij ook mooi bij de drukker het kaartje definitief bestellen. De proefdruk is bijna goed, maar er moet nog een verandering in plaats vinden.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply