Almere

Vanmorgen moest Peter vroeg op omdat hij nog een half dagje moest werken.
Hij was om 8 uur op zijn werk en ging rond 12 uur weer naar huis. Ik had lekker uitgeslapen tot half 10 en ben daarna opgestaan en heb gesprayed, gedouched en gegeten. Daarna heb ik de parkietenkooi heel grondig schoon gemaakt en alles ontsmet. dat was best veel werk, maar ik was er al bijna mee klaar toen Peter thuis kwam. Daarna hebben we wat spullen ingepakt en zijn we naar Almere gereden. In Almere zijn we naar de nieuwe Flat van mijn ouders geweest. Het was er erg mooi en best groot met een mooi uitzicht. Alles was wel afgeplakt omdat ze maandag en dinsdag gaan spartelpoetsen. Althans dat doen de stucadoor mensen.
Mijn ouders hebben het ondertussen ook druk met andere dingen zoals kasten kopen en nog meer dingen aanschaffen voor de nieuwe flat.
Het wordt vast heel mooi als alle muren netjes zijn gemaakt. De vloer vonden we ook erg mooi.
Peter heeft samen met mijn vader nog wat plinten gelegd en mama heeft de laden en koelkast uitgesopt.
Ondertussen lekker bijgekletst.
Rond 5 uur zijn mama en ik naar Stefanie gegaan en er was niemand thuis. Gelukkig had mama de sleutel en konden we vast naar binnen en thee drinken.
Al snel kwam Jeroenthuis met de kids die waren naar een verjaardag geweest en naar de bieb. Ze hadden boeken gehaald en DVD van knabbel en babbel.
Even later kwan Stefanie thuis en om 7 uur kwamen papa en peter daar. Mijn ouders gingen toen gelijk naar Hoorn en Peter en ik hebben bij Stefanie Pizza gegeten. Was best lekker.
Rond 8 uur gingen we naar huis en rond 9 uur waren we weer thuis. OOk Hadden we even mijn nieuwe broek opgehaald bij Els want die is korter gemaakt en ik ga die zo effe passen om te zien of de lengte goed is. Ik denk het wel.
Thuis gekomen hebben we even wat gedronken en toen sprayen en zo naar bed.
Morgen wordt weer een drukke dag en gaan we naar Andre van Duin.
doei! Ik ga slapen ik ben erg moe.

Leave a Reply