Druk prednison

Vandaag werdt ikweer erg druk van de prednison. Het is dan net of ik een beetje ADHD heb. Ik ben lichamelijk heel druk en ook met mijn gedachten. Ik babbel er dan ook op los. Peter wordt een beetje gek van me, maar ik heb de ene zin nog niet of en ben dan al bezig met de volgende zin over een heel ander onderwerp. Maar Peter is wel wat gewend van me.
Ook krijg ik weer wat meer vocht in buik en wangen.
Door de prednison voel ik me wel beter en kan ik weer meer doen. Vanmorgen de was gedaan. Vanmiddag had ik zin om even naar het winkelcentrum te gaan. Ik ben eerst naar de H&M geweest en had daar twee shirtjes een broek en een bikini gepast. De broek en bikini heb ik gekocht en de shirtjes waren te saai. Peter moet er altijd vreselijk om lachen. Ik heb namelijk een bikini verslaving. Elke lente koop ik een of meerdere bikini’s. Dus ik heb er nog wel wat in mijn kast liggen, maar nu heb ik er weer een bij. De twee bikini’s van vorig jaat waren vaak gedragen en een beetje gaan uitrekken zodat de stof dan niet zo mooi meer zit en mijn bikinibroek dan te wijd wordt.
Nu heb ik een nieuwe met hawai vrolijke print erop.
De broek is legergroen met dunne stoere sportieve look. Hij pastte erg goed dus vandaar. De meeste kleding bij H&M is niet zo duur maar jammergenoeg niet zo een goede kwaliteit. Ook had ik er nog even lipgloss gekocht lichtroze.
Na de de H&M ben ik even naar de AH geweest om zuurkool te kopen. We hebben dus vanavond zuurkoolstamppot gegeten. De spekjes die ik er bij uit wilde bakken waren niet meer goed dus die heb ik weggegooit maar de worst was er wel lekker bij.
Die spekjes had ik al drie weken terug gekocht, maar was vergeten dat die ook niet altijd goed blijven.
Daarna nog even langs de ANWB winkel een route kaart van Limburg gekocht zodat manon komend weekend niet verdwaald daar. Ze gaat dan ook even met haar Ramon een weekend naar Limburg.
Toen nog even Nutridrink opgehaald bij mijn apotheek en toen naar manon.
Bij het ziekenhuis waren bijna alle invalide parkeerplaatsen vol. Ik had de laatste. manon zag me al rijden en belde me op dat ze bij de fysio was omdat ze een fietstest moest doen. Ik heb even gezien hoe Manon heel hard kan fietsen en ook er heel hard er bij kan hijgen. Waarom snap ik niet hoor die 100 watt fiets je toch zo even weg! (geintje)
Na het fietsen gingen gezellig thee drinken op haar kamer. Ik had lekkere koekejes voor haar mee genomen. Die ik zelf natuurlijk ook lekker vond.
We zaten lekker te babbelen en toen was het al weer kwart voor 6 en ben ik naar huis gegaan. Ik was lekker snel thuis en heb toen eerst lekker de zuurkool gemaakt. Daarna belde Sabine gezellig en hebben we lang bijgekletst.
Inmiddels kwam Peter thuis en hebben we lekker zuurkool gegeten.
Daarna heeft peter af gewassen en hebben we koffie gedronken.
Ik heb net even gesprayed en nu ga ik zo naar bed. Ik ben lichamelijk best moe, maar ik ben nog erg wakker van de prednison. Ik hoop zo wel lekker te kunnen slapen.
Morgen hoef ik alleen maar te sporten en nog meer was te doen.
Verder hou ik me maar even wat rustig.
Morgen schrijf ik weer. Doei!

Leave a Reply