Zon en ijsjes

Deze week was t erg mooi weer dus konden we in ‘t stap uurtje lekker naar buiten om te wandelen het koele windje blaast dan meteen die duffe ziekenhuis lucht weg en dat ging prima.

Ook hebben we lekkere ijsjes gegeten en we proberen steeds nieuwe uit. We zijn met Peter en de rest van de familie steeds afgewisseld bij pascale omdat dat veel leuker voor haar is en wat ook heel lekker was deze week dat Peter er gezellig elke middag was. En dan ook nog lekkere broodjes haring meeneemt.

Hij is mega goed in yatzee en dat hebben we ook veel gedaan. Met de veteranen dag in Den Haag hadden we nog van best dichtbij helicopters en vliegthuigjes langs Pascale haar ziekenhuis raam zien vliegen.

Pascale is best heel ziek nu en we proberen haar een zo leuk mogenlijke tijd in t ziekenhuis te geven. Gister had ze weer zo een hele benauwde dag en gelukkig doen de medicijnen hun werk en heeft ze wel lekker geslapen vannacht. Dit kwam vast ook door de zorg van Peter en zijn moeder gister.

Vandaag komen de ouders van Pascale en haar zus Stefanie.

Tot later!

Manon

One Response to “Zon en ijsjes”

  1. Elly Says:

    Lieve Pascale, ik denk aan je, elke dag. Allen alweer sterkte, liefs, Elly

Leave a Reply