sneeuw

Vanmorgen werd ik wakker en Peter vertelde me dat het had gesneeuwd. Dat vind ik altijd erg leuk alles zo wit. Er lag nog geen 5 cm en daarna kroop ik nog lekker een uurtje mijn bed in.
Daarna ben ik me aan gaan kleden, eten en sprayen en de vuilnisbak buiten gaan zetten. Altijd denk ik dat doe ik wel effe zonder zuurstof, nou vanmorgen ging het allemaal wat zwaarder. De sneeuw gaf niet echt mee bij de wielen van de clico bak. maar goed zie het maar als training. Ik vroeg me af of de vuilniswagen wel zou komen met al die sneeuw. Maar die kwam vanmiddag mooi alle clico bakken legen.
Daarna ben ik gaan schilderen aan mijn schilderij, komt die ook ooit nog een keertje af.
Daarna ben ik boodschappen gaan doen. Eerst even naar het nabije dorp om vogelvoer te halen want anders heb ik morgen twee boze grasparkieten en daarna naar de supermarkt voor avondeten.
Veel mensen vinden auto rijden niks in de sneeuw, maar ik vind het wel leuk. Gewoon rustig rijden dan doen die banden het prima op sneeuw. In de parkeergarage kwam ik erachter dat ik creme fraise vergeten was, nou ik heb nog wel kookroom dat gooi ik er wel doorheen, ik was te moe om weer de supermarkt in te gaan.
Vandaag heb ik zo een dag dat ik echt mijn zuurstof op moet hebben anders voel ik het gelijk. Vandaag ben ik dus weer wat benauwder en hopelijk gaat dat vanzelf weg of zou ik weer een beginnende longontsteking aan het ontwikkelen zijn?
Ik voel me niet rot, alleen sneller hijgen en meer moe zijn.
Eigenlijk wilde ik vandaag nog even flink door de sneeuw wandelen, maar dat doe ik maar even niet. Misschien morgen.
Vanavond komt Hennie gezellig eten. Ik maak kip tandori met een fruitsalade. lekker zomers, maar ja moet kunnen met die sneeuw. Hier ligt inmiddels wel al 10 cm sneeuw. Staat erg mooi in de tuin.
morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply