maandag

Vandaag is het maandag en een heerlijke dag.
Even rust. Ik ben rustig opgestaan en hoefde niks vandaag. Vanmorgen wat administratie gedaan en vanmiddag naar het tuincentrum in de buurt geweest. Ik had namelijk een plant te veel water gegeven en die was dus dood gegaan. Wel jammer want het was wel een leuke plant. Ook stond deze plant in het felle zonlicht waar die eigenlijk niet tegen kon dus heb ik bij het tuincentrum een andere plant gekocht die wel tegen zon kan. Ook had ik daarbij van die oranje hydrokorrels gekocht met metertje zodat je ze maar een maal per drie maanden water hoeft te geven en dat ze dan niet te droog of te nat worden.
Ik kocht twee kleine zakjes, maar dat is dus niet genoeg en morgen haal ik er nog een grotere zak bij. De nieuwe plant staat leuk in de woonkamer. Bij het tuincentrum hadden ze ook leuke kaarten van honden en ik heb een kaart gestuurd aan een vriendin met een lieve zwarte labrador en een aan Elvira in Groningen met een mooie bruine labrador erop.
Ook had ik nog wat narcisjes en blauwe druifjes bolletjes gekocht en nu maar hopen dat die het gaan doen. Die staan in leuke bakjes in de woonkamer.
Na het tuincentrum ben ik nog even avondeten gaan halen bij Albert Heijn en we aten stamppot andijvie en morgen eten we pasta.
Woensdag iets met kip en rijst want er komt iemand eten en donderdag eten we brood met soep en vrijdag komen weer gezellig twee mensen eten. Kan ik lekker koken. Dat is nogal mijn hobby.
Ik heb ook nog een leuk schilderij te maken, maar iedere dag is te kort en kom ik er maar niet aan toe. Misschien woensdag dan heb ik even niks.
Morgen moet mijn portocath doorgespoeld worden en daarna moet ik sporten. daarvoor gekraakt de fysio nog even mijn rug wat ik heerlijk vind, mijn rug, nek en rib spieren zitten nogal vast van het ademen.
morgen schrijf ik weer. Doei.


Leave a Reply