Ringen en Ambtenaar.

De grote dag komt steeds dichterbij en al met al hebben we al bijna alles geregeld.
Het is nu dinsdagavond en ikzal eerst over maandag schrijven en daarna over vandaag.
Op maandagmorgen hadden Peter en ik een afspraak bij de ambtenaar van de burgelijke stand die ons gaat trouwen. We moesten er om half tien zijn en waren keurig op tijd toen we het stadhuis inliepen. Met de vrouwelijke ambtenaar hebben we een erg leuk en gezellig gesprek gehad en de trouwceremonie wordt vast erg mooi.
Na een uur stonden we weer buiten en hebben we eerst even ergens koffie gedronken.
Na de koffie zijn we gaan winkelen om de laatste trouwspullen te kopen en om de ringen op te halen bij de juwelier. We waren nog wat vroeg want de rolluiken gingen net open en de vloerbedekking werd nog even gezogen.
De ringen waren perfect en de gravure in de ringen was ook mooi en goed.
Peter heeft nog een goede bijpassende riem gekocht voor zijn trouwpak en sokken. Ik heb ook nog reserve kousen gekocht en nog wat dingen. Ook hebben we een receptie album gekocht en zo hebben we weer geld uitgegeven voor het trouwen.
Bij miss Etam heb ik ook een nieuw shirt en spijkerbroek gekocht bij de zwangerschapsmode. Ik heb op t moment zo een opgezette buik door veel vochtvasthouden door de dexamethason dat iedereen aan me vraagd of ik zwanger ben. Inmiddels pas ik nog maar 3 broeken en zit alles te strak en is elk shirt in mijn kast te kort. Ook bloesjes die ik normaal pas gaan niet meer dicht. Dus vandaar dat ik een positiebroek heb moeten kopen. Dat zit een stuk lekkerder en op die manier kan ik ook nog wel wat broeken vermaken en wijder maken zodat ik er weer in pas. Ik heb namelijk best veel leuke kreren die ik echt niet meer pas, maar niet weg wil doen. Dan maar wijder maken.
Ik pas gelukkig nog wel in mijn trouwjurk hoor, maak je maar niet ongerust.
Na al dat gewinkel hebben we thuis nog even gezeten en heb ik mijn laarsen verruild voor mijn gympen omdat die toch wat lekkerder lopen. Ik moet maar niet meer op mijn laarsen gaan winkelen want dat loopt toch niet zo lekker.
Daarna zijn we nog even naar de praxis geweest om een deurkruk te ruilen voor een andere en een deurslot. Ook hebben we een pot roomwit verf gekocht voor op de nieuwe deur.
Na de Praxis zijn we naar de supermarkt gegaan omdat we aleen spinazie nodig hadden ging Peter dat even snel halen en ik was even in de auto blijven zitten want mijn benen waren op en ik was al erg moe.
Toen Peter terug kwam had hij heel lang bij de kassa moeten wachten omdat veel mensen nog ineen wat vergeten waren en hebben ze te weinig personeel om meerdere kassaá open te laten gaan. Toen Peter de auto instapte ontdekte we dat hij per ongeluk geenspinazie ala creme had gekocht maar andijvie ala creme. Nou dat hebbenwe ook gewoon gegeten en dat kon ook prima bij aardappels en een visje. Alleen vinden Peter en ik diepvries spinazie ala creme iets lekkerder. In de avond waren we erg moe en zijn we lekker gaan slapen.


Leave a Reply