Opname

Vanochtend had Pascale een afspraak voor controle in het Leyenburg. Het zat er dik in dat de doktor Pascale voor een poosje op zou nemen, en dit is dus ook gebeurd. Op kamer 6.11 mag Pascale weer een poosje opknappen. Tijdens de vakantie en de dagen erna had ze het erg benauwd. Dat zat er voor de vakantie eigenlijk ook al een beetje aan te komen, dus de opname komt niet echt als een verrassing. Na een leuke periode vanaf de weken voor het trouwen tot en met de ‘huwelijksreis’ is de energie jammergenoeg weer op. Hopelijk knapt ze gauw weer op want Pascale houdt wel van de gezelligheid in december en geniet daar natuurlijk het liefst thuis van.

4 Responses to “Opname”

 1. Judith Says:

  Sterkte in het ziekenhuis! Ik hoop dat je er inderdaad van opknapt (zoals de bedoeling is).
  Groetjes, Judith

 2. Tamara Says:

  Hey Pascale! Heel veel sterkte en lekker weer opknappen! Dan kan je gauw weer gitaar spelen;) (of heb je een pac?)

  groetjes Tamara

 3. Judith Says:

  Hej!
  Ik hoop dat het intussen al wat beter met je gaat? En waar moet ik een kaartje ofzo heen sturen? kamer 6.11 zegt me niet zoveel… (Peter misschien kan jij dit ook beantwoorden :) )
  Ik had verder ook nog een vraagje over de fysiotherapie. Waar heb jij fysotherapie? Waant aangezien ik nu in Den Haag woon, heb ik hier fysiotherapie nodig, alleen weet ik niet waar dat allemaal kan.
  Ik hoop snel wat va nje te horen en beterschap!!
  Groetjes, Judith

 4. manon Says:

  Hoi Judith,
  Ik ben de tweeling zus van pascale en ik beantwoord je vraag wel even.
  Pascale heeft fysiotherapie in t ziekenhuisleyenburg zelf , Ze traint er 2 keer per week en meestal gaat ze gewoon een half uurtje op de hardloop band en dan heb ze soms dat ze wat gemasseerd wordt door de fysio.
  Ook komt de fysio kijken wat je saturaties doen maar t is wel erg saai daar .
  Pascale wil heel graag ergens anders trainen waar ze met wat fitness apperaten ook haar arm en beenspieren kan trainen ze heeft wel een sportschool in gedachte maar er kwam steeds wat tussen.
  Ze zou een sportmaatje ook wel leuk vinden ,maar dan zit je natuurlijk weer met t pseudomonas verhaal; ,pascale heeft die bacterie wel.
  Ik train 2 keer per week met een fysio in een grote sportschool in haarlem en dat gaat erg goed.( woon 5 min lopen van de sportschool)
  Ik zal je t gehele adres even geven van t zieken huis.
  groetjes van manon de jong.

  adres:
  Pascale de Jong
  afdeling 6a kamer 11
  Ziekenhuis leyenburg
  Leyweg 275
  2545 CH Denhaag

Leave a Reply