Zaterdag

Vandaag is het zaterdag en vanmorgen moest Peter werken en dat was toch wel vroeg op voor Peter. Gelukkig reden de treinen gewoon en kon hij zonder vertraging op kantoor komen. Ik ben nog even verder gaan slapen. Rond half tien belde Peter en was ik nog net niet uit bed. Daarna even gedouchet, gegeten en gesprayed. De tijd vloog om en het was zo half 1 en Peter zou zo thuiskomen. Peter belde me om te vragen of ik hem kon afhalen van t station. goed idee dus ik de auto in en Peter opgehaald. Daarna zijn we naar peter zijn ouders gegaan waar martijn ook was. Daarna zijn we nog even naar de Hornbach geweest om soor haakjes te kopen om schilderijtjes mee op te hangen. Ook hadden we nog even klei korrels gekocht voor de planten. Ze hadden alleen grote zakken, dus toen die maar mee genomen.
Als avondeten heeft Peter pannekoeken voor me gebakken en die waren heerlijk. Lekker met stroop en kaas en ook met poedersuiker.
We zouden eigenlijk gaan Blokarten vandaag, maar Peter zag het niet zitten om te gaan en heeft afgebeld. Hij had het erg druk en soms heb je er dan ook geen zin in. Het was ook nog mistig, ijzig en glad op de weg en toen begon het nog te regenen en natte sneeuwen ook en we waren blij dat we niet gegaan zijn.
Maar ja ik hoor van de anderen wel hoe het geweest was.
Morgen gaan we naar de binnenstad van den Haag om te kijken bij een winkel die zara heet en even kijken of we nog een leuke overhemd met stropdas voor Peter zien. gewoon effe lekker winkelen.
Peter is nu korfballen en hij moet uit spelen en dat was best laat dus vandaar dat ik niet mee ben, als hij weer thuis speelt dan ga ik weer kijken als het niet erg laat is.
Straks ga ik nog even TV kijken en niet te laat naar bed want ik ben best moe. Morgen schrijf ik weer.


Leave a Reply