Tuin, zon en lezen.

Vandaag had ik weer een lekkere dag. Ik had in het begin van de middag al boodschappen gedaan. Ik moest alleen de laatste dingetjes nog halen. Onder andere vlees en groente en het toetje. Morgen is het zaterdag en dan eten we meestal Pizza. Terwijl veel mensen morgen een drukke op stap dag hebben morgen, weten Peter en ik nog even niet precies wat we gaan doen. Ik weet niet waar ik fit genoeg voor ben. maar ik hoorde dat het winkelcentrum in de buurt open is en misschien is het daar wel gezellig. Ik denk dat ik het niet te druk moet maken voor mezelf, maar thuis zitten hoeft ook weer niet.
Ook heb ik de oranjetompoezen gekocht en een blikje hagelslag met een afbeelding van Beatrix erop. Heel koninginne dag. Morgen wordt vast een leuke dag.
Verder heb ik vandaag heerlijk in de tuin gezeten en lekker gelezen. Ik kwam erachter dat ik steeds meer een leesbril op moet. Ik had hem vandaag op en na een paar uur na het lezen weer af en ik heb hoofdpijn. Nu kan dat ook zijn door te veel in de zon te kijken. het is namelijk zo dat net voor de zomer mijn leuke zonnebril stuk gaat. De poot eraf en niet meer maakbaar, dus moet ik een nieuwe kopen. Misschien morgen wel.
Ik ben een boek van Jill mansell aan t lezen en daarna voor in het ziekenhuis heb ik de nieuwe Nicci French, vang me als ik val.
Ik kreeg dus vandaag wel een telefoontje van bureau opname dat ik me maandag moet komen meldenm in het ziekenhuis en ik kom op 6b te liggen en daar ben ik wel blij mee. Ik hoop alleen nu dat ik een kamer met douche en toilet krijg. Ik haat het namelijk om ’s nachts op mijn sloffen en in pyama over de gang te racen naar toilet en dan op toilet erachter te komen dat ik andermans zeik sta met mijn sloffen. Tja dat heb je nogal in ziekenhuistoiletten. Ook heb ik meestal dat als ik moet dan meteen en anders ben ik te laat, dus als ik dan eerst mijn zuurstof slang opzij gooi, mijn infuusdraad ontwar en mijn infuus installatie meetrek de gang op dan ben ik heel soms wel eens te laat. Lang leve tany lady damesverband.
Ja ik weet nog wel heel veel ziekenhuisverhalen, maar goed die zal ik jullie besparen.
Vanavond hadden we als avondeten een lekker visje met spinazie en gebakken aardappeltjes. Daarna hebben we een DVD gezien over een brandweerkazerne, een geromantiseerd brandweer verhaal. Wel mooie film, maar het blijft nep he.
Maar Peter en ik genieten ook van een heerlijk avondje met DVD tje en laat alle andere mensen maar feesten in de koninginne nach en morgen een kater hebben. Wij hebben daar geen last van en zijn morgen weer fris op.
OK, Mijn spray is op en ik ga zo slapen. Doei!

Leave a Reply