Rolstoel

Zo hier weer eenberichtje uit Den haag.
Vanmorgen had ik al geschreven wat ik zou doen vandaag en rond een uur was ik bij Mnaon. Net daarvoor had ik nog even boodschappen gehaald bij AH. Ik had pasta, saus, gehakt paprika en champignons gehaald en dan hoef ik niet meer te schrijven dat we pasta aten want dat kan je dan wel raden.
Het smaakte me goed. Bij Manon was het gezelli en heb ik appaelsap gedronken. Ik had ook even dubbelfris voor haar mee gnomen met trekdrop en lekkere kaasjes. Ze hadden namelijk haar nog niet aangebroken pak dubbelfris uit de ijskast weggepikt en dat vond ze niet zo leuk.
Dus mnaon voortaan een fietsketting om je pak dubbelfris, alles wordt anders gepikt in het ziekenhuis.
Daarna moest ik weer longfunctie blazen en ik was al zo benauwd dus ik verwachtte niet veel goeds. Ik had weer slechter geblazen. Mijn FEv1 was 0.76 dat is maar 26% van de 100 procent van wat het zou moeten zijn en mijn longinhoud was nu nog slechter 1.74 en dat is 52%. Dit was een van mijn slechtste longfuncties.
Ik moest daarna naar dr Heijerman en die vond mijn longen aan alle kanten kraken en piepen en kraken. Dus ik mag weer fijn twee weken aan de ciproxin en aan de 30 mg prednison. Over twee weken moet ik terug komen en dan denk ik dat ik wel weer in het ziekenhuis moet liggen. Balla baal, maar ja ik ben best kort ademig en kan nu ook niet veel. Ik heb vanavond weer gitaarles afgezegt omdat ik me gewoon veel te moe voel. Ik heb het ook benauwd en wil dan alleen maar lekker thuis zijn.

Vandaag moesten Peter en ik voor een rolstoel kijken bij stichting welzorg in Den Haag. Ik had netjes opgezocht waar het was en dat bleek dus niet te kloppen. Ik had het helemaal fout en toen we uiteindelijk wel goed zaten waren we 20 minuten te laat. Maar ja ik had ze natuurlijk wel opgebeld dat we later kwamen en dat was dus niet erg. Ik moest in een rolstoel gaan zitten en dan werdt er gekeken welke maat ik nodig had. Ik moest een iets kleiner type en die wordt nu voor me besteld.
Over 8 weken hoor ik wel wanneer ze de rolstoel komen brengen.
Daarna zijn we nog even naar het stadsdeelkantoor gegaan en heeft Peter zijn rijbewijs verlengt en hebben wij informatie gevraagd wat je allemaal moet regelen voor het trouwen.

Toen we weer thuis kwamen heb ik lekker gekookt pasta dus en na het eten is Peter met Hein een uurtje gaan wielrennen, het was nog best fris, maar Peter heeft gelukkig ook warme wielrenkleding en was het best leuk. Ik geloof dat ze 30 km hebben gedaan.
Hein is nu net weg en ik ga zo slapen.
Morgen schrijf ik weer.

One Response to “Rolstoel”

  1. Hans van de Vooren Says:

    Hoi Pascale,

    Gevonden, ik merk dat je de dingen nauwkeurig weer kunt geven, dus petje af hoor!!! Ik zal je verhaal goed volgen! Heel veel sterkte!!

    Groeten,
    Hans.

Leave a Reply