Geraniums

Het is nu avond en ben best moe. Mijn spray is bijna leeg en ik twijfelde of ik nu vandaag of morgenochtend zou gaan schrijven.
Maar het wordt morgenochtend omdat ik nu te moe ben en zo naar bed ga.
Hieronder komt morgen het verhaal wat ik verder gedaan heb vandaag.
Ok doei.
Het is inmiddels zondagmorgen en ik typ over vrijdag.
Vrijdagmorgen was ik weer eens hyperactief van de dexamethason. Ik was erg wakker en was al vroeg op. Peter was ook vroeg naar het werk met de auto. Hij was om een uur vrij en was om 2 uur weer thuis en hadden we samen een gezellige middag. Maar in de ochtend heb ik kleding gestreken, parkietenkooi schoon gemaakt en een broek korter gemaakt op de naaimachine. Daarna was ik een beetje moe en ben ik wer in bed gaan liggen. Ik werd een uur later weer wakker en toen was het nog pas half elf. Ik ben toen gaan eten en aankleden.
In de middag kwam Peter thuis en zijn we eerst naar wateringen gegaan (dorpje vlak bij ons) en hebben daar een leuk pakketje naar Martijn opgestuurd. Het pakket was alleen te zwaar en moesten de koekjes en nog wat er weer uit. Het pakket mocht maar 2 kilo zijn. Er zit nog genoeg leuks in voor martijn. alleen nou maar hopen dat het wel aankomt.
Daarna hebben Peter en ik hele mooi goeie geraniums gekocht bij de kas en ze zijn mooi roze. 12 hanggeraniums en 8 gewone geraniums.
Na het halen van de geraniums zijn we naar de Hornbach gegaan en heeft Peter een soort pompje gekocht waar dan insectenverdelger in gaat zoals antirups en slak en antiluis spul zodat we alle ongedierte uit kunnen roeien. Ander eten ze alle blaadjes van het wilgje op.
Ook hadden we nog potgrond en cacaosnippers gehaald. Peter heeft ook nog gereedschap gekocht en wel een zeer gevaarlijk uitziende haakse slijper om het betongaas mee door te slijpen. Het was een mooi ding met gelijk 3 schijven erbij.
Daarna zijn we naar huis gegaan en hebben verder vanalles in de tuin gedaan. Peter heeft het betongaas doorgeslepen. Het was namelijk te groot en er moest van de onderkant en zijkant een stukje af.
Het is goed gelukt en zag er wel mooi uit want er kwam vuur vanaf tijdens het zagen, ik heb er een paar foto’s van gemaakt.
Daarna hebben we een tijdje staan rommelen met een paal die niet recht in de grond zat. Maar uiteindelijk staat alles goed en wel waterpas en is dat klaar.
Daarna ben ik gaan koken en hebben we lekker gegeten. In d3e avond hebben we en filmpje gekeken die we nog hadden liggen.
Zo het volgende stukje gaat over zaterdag.

Leave a Reply