Ziekenhuis en make up.

Hier een verslag van gisteren.
Gisteren was een leuke dag want Manon zou hier heen komen. Gisteren had ik al weer een leuk verslag hierover getypt. Ik was net bezig met regel 10 en wilde net even save doen en toen weer mijn tekst weg.
Vandaar dat er nu pas een verslagje komt.
In de morgen ben ik alvast boodschappen gaan doen want er was veel op en moest ik even vers brood hebben en beleg. Ik kwam om half twaalf weer thuis en toen belde Manon dat ze om half een hier zou zijn.
We gingen daarna gelijk door naar het winkelcentrum om mijn bruids make up te kopen. We gingen bij een parfumerie zaak naar binnen en ik werd mooi opgemaakt met een proef make up. Na veel geoefen en met veel goede adviezen van Manon is het resultaat erg mooi geworden en zag ik er prachtig uit. Ik ben normaal niet iemand die zich veel of vaak opmaakt, maar dit stond me wel erg mooi. het was erg gezellig en na het kopen van de make up zijn we nog even rondgelopen en heb ik van Manon hele mooie oorbellen gehad voor op mijn trouwdag. We hebben ze samen uitgezocht en ze stonden me erg mooi.
Na het winkelcentrum zijn we naar het ziekenhuis gereden waar manon eerst longfunctie moest blazen en darna op controle bij onze longarts.
Ik mocht ook nog even naar binnen bij de longarst omdat ik me de laatste dagen nogal gammel voelde een veel meer kortademig was als voorheen. Ik hijg dan ook veel meer met stukjes lopen en heb ook wat meer zuurstof nodig. Omdat ik pas anderhalve week geleden met de prednison klaar ben en met de ciproxin is het nu het beste om nog voor het trouwen nog twee weken het ziekenhuis in te gaan. Dus vanaf maandag of Dinsdag lig ik weer even in Het Leyenburg ziekenhuis.
Wel balen, maar het moet gewoon anders ben ik veel te benauwd op mijn trouwdag. Ik krijg gewoon weer een infuus met twee soorten antibiotica en dat slaat meestal erg goed aan. Ik neem mijn aqaurel spullen mee, boeken en puzzels.
Gisteravond hebben Manon en ik pannenkoeken gemaakt en tomatensoep. Met zijn drie en hebben we lekker gegeten. Peter moest daarna korfbal trainen en gelukkig regende het toen nog niet.
Manon ging wat later op huis aan want ze moet dan toch meestal nog 50 minuten naar huis rijden.
Het was een zeer geslaagde en gezellige dag en ik ben blij dat alle plannen goed verlopen zijn.
Mijn spray is weer op en ik ga me aankleden want we hebben vandaag ook een aantal leuke dingen te doen. Peter is vrij vandaag dus vandaar.
Tot schrijfs.


2 Responses to “Ziekenhuis en make up.”

 1. Elvira Says:

  Hallo Pascale en Peter

  Wat balen dat je nu weer naar het Leyenburg moet maar aan de andere kant ben je dan wel op je best met de trouwdag. Wat spannend allemaal he wel heel gaaf. Hoezo heb je make-up gekocht gaat Manon je opmaken?
  Ik zit daar ook al mee wat doe ik ga ik ergens naar toe of doe ik het zelf.
  Nou aqls je even vermeld waar je straks ligt dan kan ik je een kaart sturen. Heel veel plezier nog even voor je opname en ik zal aan je denken. Ik ga zo naar de bioscoop doe ook erg veel leuke dingen, zaterdag uit eten en bowlen als ik dat al kan ik zie het al voor me ben ik nog niet sterk genoeg en ga ik achter die bal aan hahahahaha. We zien het wel morgen.
  Veel liefs Elvira

 2. manon Says:

  Hoi Lief zusje,
  Heb vandaag weer lekker je weblog kunnen lezen .
  Niemand weet het nog maar je wordt echt de mooiste bruid ever
  groetjes manon

Leave a Reply