Brillenwinkel

Vanmorgen ben ik eens weze uitslapen en werdt om 9 uur wakker en ben tot half 10 in bed gebleven heerlijk. Ik was gewoon og een beetje moe.Ik heb mijn tainingsbroek aan gedaan en een oud T shirt en ben een witte was erin gaan doen. Een andere was heb ik opgvouwen en ik had gen zin in strijken.
Daarna heb ik gesprayed en gegeten. Na het etn ben ik boven gaan stofzuigen, maar het was niet echt stoffig onder het bed e in de badkamer.
Daarna beneden alles gezogen en de parkietenkooi wer verschoond. De parkieten hadden er weer een gigantische puinzooi van gemaakt. Er ligt namelijk op de bodem van hun kooi keuken papier met daarop en laag schelpenzand met grit. Ze vinden het nogal leuk om aan dat keukenpapier te gaan lopen scheuren, ze vinden het herlijk om van alles te gaan mollen met hun snaveltjes. Nu is de kooi weer netjes.
Daarna heb ik de wc boven en beneden even flink schoongemaakt. Dat moet af en toe even extra gebeuren. Daarna heb ik lekker grelexed op de bank met een boek. Manon belde me toen gezellig dat ze me miste en ik mis haar 0ok. Ze heeft het erg naar haar zin op Rhodos e het is een mooi weer daar. Ze heeft gesurft. Iets wat we vroeger in onze tienerjaren voor het laatst gedaan hebben. Ik heb zo een vier jaar geleden nog een keer poging gedaan bij het meer van Annecy. Maar ik was er al veel te benauwd voor en kreeg het zeil niet uit het water. Manon vertelde dat ze nu ook maar drie keer hen en weer kon omdat ze ook hiervoor te weinig lucht had. Zo zie je maar hoe je inens en beperking ontdekt waarbij je daar vroeger gewoon geen last van had.
Na Manon belde Brenda dat ze de forto’s niet kwam laten zien. Ze had even wat rust nodig.
Peter was om half drie thuis e had en heerlijk broodje haring voor me mee genomen. Met uitjes en het was erg lekker.
Na het middageten zijn w naar de wasstraat gereden en is oze auto weer schoon. Meteen daarna zijn we naar een brillewinkel in Wateringen gegaan omdat ik eigenlijk en nieuwe bril moet. Ik had ee hele mooie op en het was een aubergine kleurig model die me goed stond en ook erg mooi was.
Ik heb mijn ogen laten nameten en mijn brilsterkte is nog het zelfde als 15 jaar geleden.
Dus de glazen i mijn oude bril zijn ook nog goed. maar het is en oudrwetse stomme bril va 15 jaar opud en door mijn dikkere onderkin en wangen me ook niet meer goed staat. De bril bij deze winkel was erg mooi maar nogal duur dus ik moet er og eve over nadenken, ook omdat ik dan nog even bij andere brillenwinkels wil kijken. Peter kon ook gelijk goed kijken wat hij me mooi vond staan.
Daara zijn we boodschappen gaan doen bij de supermarkt en hebben we besloten voortaan weer iets gezonder te gaan eten en minder te snoepen. Petr en ik worde een beetje te dik. Gewoon minder snoep en suiker e meer fruit en gewone aardappelen in plaats van gebakken aardppelen.
Na de boodscappen hebben we een filmpje gehuurd, maar het was niet zo ee goeie. Tja soms huur je ee film die tegenvalt. Ik breng die film morgen weer terug.
Vanavond hebben we kip siam gegeten van de srie knorr gerechten, was lekker en niet te veel calorien.
Morgen eet ik brood en zondag heb ik een ele lekkere gezode sort maltijdsalade, dat wel lekker is als het zondag zo warm wordt.
Nu heb ik net gesprayed en gaa we zo slapen.
Morgen gaat Peter Laminaat legen bij zijn icht en ik ga thuis een keer leekker aquarellen en zonnen, als de zon dan morgen er wel echt komt.
Zondag hebben Peter en ik een dagje voor ons tweeen en we zie wel wat voor leuks we gaan doen.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply