Lekker thuis, hoge suikers.

Gisteren morgen was Peter nog ziek en is hij voor het eerst in jaren een keer ziek thuis gebleven van kantoor. Hij had koorts en keel neus verkoudheid, maar na een dag rust en veel vitamine C kwam hij er in de loop van de dag wer bovenop. In de avond was hij weer beter en dat merk ik dan aan de gezellige plagerijtjes die hij dan heeft. Het was best een leuke dag gisteren. Het was ook de sportdag in het ziekenhuis waar ik iedere dinsdag en donderdag sport. helaas was mijn fysio er niet en heb ik maar in mijn eentje op de hardloopband gelopen met mijn mp3 speler op. Ik ben daar ook weer snel weggegaan want het ziekenhuis had ik al voldoende vanbinnen gezien.
Daarna ging ik naar de apotheek en heb ik alle medicijnen opgehaald. Een soort heb ik nog niet maar die haal ik morgen wel op. Ik heb geen puf om elke dag naar de apotheek te rijden en morgen moet ik ook weer sporten en dan haal ik de rest wel op. Peter heeft ook de hobby kamer helemaal opgeruimd en het is er nu supernetjes. Ik zelf ben niet zo goed in opruimen, maar Peter gelukkig wel. Ik ben beter in troep maken.
We vullen elkaar mooi aan.
Vanmorgen heb ik lekker uitgeslapen en daarna heeft Sabine me gezellig gebeld. Eerst nog even geprayed en gaan computeren en allerlei trouwsites bekeken. Daarna heb ik veel boodschappen gedaan en even wat gepost. Ook scheen de zon gezellig en heb ik de hele middag in de tuin gezeten in de zon, ik heb een spannend boek en die kon ik niet wegleggen.
Straks ga ik lekker koken. Ik maak chicken Tandori en dat is met scherp gekruide kipfilet, rijst met kerriesaus en fruit. ik denk dat we het niet in de tuin kunnen opeten omdat het daar nog te koud voor is. In de zon is het lekker maar als straks de schaduw over het terras gaat dan wordt het echt te koud.
Met mijn suikerziekte gaat het nog niet zo lekker. Ik bedenk op het moment maar allemnaal lekkere koolhydraat zeer suikervrije hapjes en dat lukt best goed. Ik ben al gek op kaas en tomaat en daar kan je een hoop mee creatief zijn. Ik had vanmiddag een lekkere dikke omelet gebakken met kaas en tomaat, heerlijk.
Ik heb ook allemaal andere lekkere hartige hapjes gekocht en tomatensap en karnemelk.
Verder drink ik maar thee en water met een uitgeperste citroen erin.
Bij de kruidvat hadden ze weer scheermesjes in de aanbieding dus die had ik gekocht en het was al het laatste pakket. Scheelt toch weer 10 euro op de prijs die het normaal zou zijn geweest.
Vanavond hebben we niets en doen we ook rustig aan. Ik hoop dat ik binnenkort weer wat Foto’s kan plaatsen, maar dat moet Peter me even opnieuw leren want zo computerdeskundig ben ik nog niet.
tot schrijfs.


One Response to “Lekker thuis, hoge suikers.”

  1. Carla van Hagen Says:

    Hoi Pascale

    Bij toeval ontdek ik je weblog.Ik ga het af en toe lezen als je het goed vind.Fijn dat je deze keer snel thuis gekomen bent.Morgen moet ik naar Haga;ik ga ook mee doen aan het “1x per week Zithromax”onderzoek.
    Groetjes Carla ( van OEF)

Leave a Reply