Opruimen en sporten.

Gisteren ben ik vergeten te schrijven, het was maandag. Ik heb in de ochtend het een en ander in huis opgeruimd en een aantal wassen gedaan en gestreken. Daarna de vogelkooi schoon gemaakt. Rond half 1 kwam mijn schoonmaakhulp en zij heeft het huis gedaan tot half 4 en daarna ben ik nog wat boodschapjes gaan halen.
Ik had lekkere zuurkool stamppot gemaakt en in de Avond hebben we een DVD tje gekeken van Klaas Bruinsma de Dominee. Een Nederlandse film over een grote crimineel. Daarna zijn we lekker gaan slapen. Vanmorgen had ik een goede slaapnacht gehad en heb tot 10 uur uitgeslapen. Daarna vanalles gedaan en om 1 uur naar het ziekenhuis om te kraken en sporten bij de fysio. Daarna lekker weer naar huis en thee gedronken en Oprah gekeken. Het ging over de gele Lance armstrong bandjes die Peter en ik ook om hebben met ons motto Live Strong. Elke keer als we het dan een beetje moeilijk hebben samen dan denken we Live Strong.
Oprah ging samen met lance fietsen en dat was wel erg leuk om te zien, oprah had gelijk al zadelpijn.
Vandaag heeft de tweede kamer weer tegen een geen bezwaar systeem gestemd dus helaas mogen we nog wel langer wachten op mijn nieuwe longen. Tja dat heb je met die sukkels daar die hebben het weer niet begrepen.
Ik maak me er verder niet druk om omdat het toch zinloos is en ik geloof er nog steeds in dat er vast ooit een paar hele mooie nieuwe longen komen die perfect bij me passen en waar ik een hoop lol van zal hebben.
Soms vind ik het op de wachtlijst staan en alle dingen eromheen geestelijk best zwaar. Peter steunt me gelukkig enorm, maar ik mis een beetje de steun van andere mensen, maar ja iedereen heeft het tegenwoordig druk druk met eigen dingetjes en dat kan ik me ook wel voorstellen.
Ik zou het heerlijk vinden als iemand eens spontaan langskomt om gewoon even thee te drinken en bij te kletsen. Nu bel ik de mensen maar of ga zelf langs bij hun. Omdat ik geestelijk zo sterk ben vergeten sommige mensen wel eens dat ik de gene ben die ernstig ziek ben en daar best veel ellende van heb. Vaak heb ik geen zin om dat dan uit te leggen, want het is niet zomaar effe hop wachten en effe nieuwe longen erin en klaar is kees, daar komt heel wat meer bij kijken.
Gelukkig begrijpt Peter en mijn familie en schoonfamilie me wel goed en daar heb ik ook heel veel aan. Ook begrijpt mijn longarts en CF verpleegkundige me erg goed en begrijpen hoe zwaar deze fase in mijn leven is, ik hoef gelukkig niks uit te leggen.
Ik heb nog niks gehoord over de aanvraag van mijn rolstoel, ik ga morgen maar effe bellen of ze de aanvraag binnen hebben gekregen. Eigenlijk hoop ik dat ik die rolstoel nog voor 1 april krijg, maar ja dat zal wel niet. Morgen komen papa en mama en manon terug uit oostenrijk en zer hebben lekker geskiet en Manon werd al wat bruin, hihi. Vandaag hadden ze mistig weer en was het ook koud daar in Oostenrijk.
Ik ben eigenlijk wel erg blij dat iedereen dan weer terug is. Ik mis ze best wel.
Zondag komen papa en mama hier en dat vink erg leuk dan hoor ik gelijk alle verhalen en hoop ik dat mama haar verkoudheid dan over is.
Morgen is Peter vrij en ik vind dat erg leuk omdat we samen naar Delft gaan en dan wordt het een leuke dag.

Ik ga zo slapen en morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply