Nieuwe sneeuw en dipje

Vanmorgen werd ik al vroeg wakker en had eigenlijk niet lekker geslapen, mijn neus zat steeds een beetje dicht en dan wil mijn zuurstof er niet lekker in ik was dus moe vanmorgen en kon ook niet meer in slaap komen. ik ben om half tien maar eruit gegaan om te eten, douchen en sprayen. daarna ben ik een lijstje gaan maken voor alle boodschappen. Toen ben ik boodschappen gaan halen en dat ging best goed alleen was de boodschappenkrat niet goed en moest ik die eerst weer even in elkaar zetten, maar dat is wel gelukt. daarna nog even naar het winkelcentrum om een fotorolletje in te leveren en om goede gezichtscreme te kopen. Manon had me goeie aangeraden, maar die was overal uitverkocht en nu heb ik maar andere goeie gekocht. Het is er een voor droge huid bij koud weer. Daarna weer nar huis. Om drie uur was ik thuis en Peter bleef in Rotterdam want er reden geen treinen meer naar rijswijk en ging om 6 uur naar die winkel om met Martijn, Els en Brenda het pak te passen van Martijn. Het was nog niet in orde dus moest er nog het een en ander aan vermaakt worden.
Daarna zijn ze met zijn vieren weer terug gereden naar huis en Zijn Peter en Els hier gebleven en hebben pizza gegeten.
Nu ben ik even aan het sprayen en straks gaan we in bad.
Morgen zouden we eigenlijk gaan strandzeilen, maar we gaan niet omdat het glaad ijzig en mistig is op de weg. bovendien is het te druk. peter moet morgenochtend nog werken en ’s avonds korfballen en ik trek het eigenlijk ook niet in die kou.
Ik zag er al best tegen op om te moeten staan kijken en foto’s maken bij het strandzeilen, er ligt weer 5 cm sneeuw bij.
Vanmiddag had ik even een dipje maar ja dat hoort erbij. Ik baalde even van de weinige energie die ik heb en dat ik te veel wil en niet kan.
Steeds dat alles doen terwijl ik zo moe ben dat hangt me zo de keel uit, maar ik kan de situatie niet veranderen en alleen maar moet accepteren dat het zo is. Ik denk dan maar het kan altijd nog slechter dus geniet maar van de situatie zoals die nu is.
Vaak denk ik wel van hoe ga ik dit nog twee jaar volhouden dat ziek voelen, maar ik weet dat ik het kan en ik hoop alleen dat ik niet nog veel zieker wordt want ik vind wel dat ik ziek genoeg ben en me voel. Wel leuk nieuws is dat we in het weekend van 1 april heel gezellig naar een Landal greenparcs huisje gaan met zijn allen. Joepi daar heb ik ook echt zin in en hopelijk gaan we ergens in limburg.
Ik ga zo in bad en naar bed en dan hoop ik dat ik wel lekker ga slapen.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply