Mooi weer!

Vandaag is het al vrijdagmorgen, maar ik heb gisteren niet geschreven dus vandaar dat ik nu nog even wat schrijf.
Gisteren en ook vandaag was het prachtig weer en heb ik lekker van de zon genoten.
Eigenlijk zijn mijn gezicht en armen een beetje verbrand. Ik heb niet eens zo heel lang in de felle zon gezeten, maar daar de medicijnen die ik nu heb verbrand je snel en wordt je ook erg snel bruin. Dat laatste is wel lekker omdat ik na een dag zon eruit zie alsof ik de hele week al zon heb gehad.
Gister ben ik even langs Barbara geweest en hebben we dubbelfris gedronken in de tuin en zijn we weer lekker bij gekletst over van allkes en nog wat. Bij haar was de tuin ook mooi en stonden de appelboom en de perenboom in bloesem.
Daarna ben ik naar huis gegaan en heb lekker zitten lezen in mijn eigentuin en deed even rustig aan. Ik had namelijk steeds wat buikpijn door een lichte buikvirusje waarvan ik momenteel wat last heb. Peter heeft er ook last van, maar echt ziek wil ik het niet noemen.
Gistermiddag had ik ook wat last van Humurigheid. Dit komt door dat mijn prednison mijn hormoon spiegel in de war maakt en dan is het net alsof ik ongesteld moet worden. Maar na even met manon gebeld te hebben en ’s avonds er met peter er over te hebben gehad luchtte het weer op en was ik mijn baaluren weer kwijt.
Ik realiseer me dat iedereen wel eens een baal uur heeft, nou dat heb ik af en toe ook. Gisteravond heeft Peter nog een paar leuke foto’s uitgeprint en daarna nog even lekker in bad geweest en toen gaan slapen.
Vandaag voel ik me goed en ben ik weer vrolijk en is de buikpijn al beterder. Vanmiddag gaan we naar Manon en daar heb ik erg veel zin in.
Vanavond of anders morgen schrijf ik wel hoe het was bij Manon.
Tot schrijfs.

Leave a Reply