Zomerdag, visite

Het is nu zaterdagmorgen en ik schrijf nu even over gisteren.
Gistren was een hele leuke volle dag. Het was prachtig warm weer en de bikini kon uit de kast.
In de ochtend heb ik even wat strijk gedaan en daar was ik vrij snel mee klaar. Daarna heb ik gegeten, gedouched en gesprayed. Vervolgens ben ik in de tuin gaan zonnen in mijn bikini. Ik had me natuurlijk wel even goed ingesmeerd met factor 30. Ondertussen even gelezen en nog een beetje uitgerust. Peter was in de middag vrij en heeft de auto mee naar kantoor want dan is hij ook weer sneller thuis. Hij was er om 2 uur. We hebben toen middag gegeten en we zijn toen naar de Hornbach bouwmarkt gegaan om 8 zakken zand en 5 grindtegels te kopen. Was erg zwaar en de auto was ook best zwaar beladen.
Toen moesten alle zakken zand nog met kruiwagen de tuin in en ook de 5 grindtegels. Dat lukte goed, maar was best een zware klus voor Peter. Ik heb alleen kunnen toekijken. Daarna ben ik even boodschappen gaan doen. Ik had al een lijstje en heb bijna alles kunnen vinden. Vandaag hoef ik alleen nog maar stokbrood te kopen. Toen ik thuis kwam waren Hennie met de honden en Els er al. We hebben gezellig in de tuin Thee gedronken en lekker bijgekletst.
Ze hebben de trap bewonderd en iedereen vind het mooi. Els ging weer naar huis en wij zaten nog heerlijk in de tuin onder de parasol.
In de avond hebben Hennie en ik het eten gemaakt en dat smaakte erg lekker. Het was een fruitsalade met kip tandori en rijst met kerriesaus. Dit eten we vaker met mooi weer. Na het eten hebben we het programma JONG gezien van de eo waarbij Azarja en Esme vertelden over hun nieuwe longen. Heel mooi en indrukwekkend om te zien allemaal.
Na 8 uur kwamen Mark en Marie Jose ook geze;llig op bezoek. Hennie ging toen weer richting huis. M&M hadden allebei een hele mooie nieuwe fiets gekocht en die kwamen ze even laten zien. Ook kwamen ze om het een en ander te bespreken over de bruiloft.
Het was een warme gezellige avond waarbij we tot 12 uur buiten hebben gezeten in mijn hempje en het bleef warm. We hadden wel gezellig wat kaarsen aan gedaan. Het was een fantatstische drukke dag en ik was ’s avonds in mijn bed erg moe en heb ook heerlijk geslapen.
Vandaag wordt vast ook een heerlijke dag en is het al heel mooi weer, ik heb namelijk net al gesprayed en ga zo mijn bloedsuikers maar een schematiseren zodat ik dat ook op een rij heb. Maandag gaat er weer een mail naar mijn arts over hoe het met mijn bloedsuikers gaat.
Vanavond schrijf ik weer.


Leave a Reply