Kikker

Ik ben vandaag gezellig bij Pascale geweest en zal weer even een update geven.Vannochtend om 11 uur was ik er en hebben we lekker zitten kletsen en ik had een hele gekke kikker knuffel voor pascale meegenomen die ze ook als hoofdkussen kan gebruiken.

Ik heb lekker haar gemasseerd en om 14.00 uur zijn we lekker een uurtje buiten in de zon gaan zitten in het gras.

Pascale is nu voor 3 dagen even aan een verhoogde dosis prednison want ze was zo benauwd geweest de afgelopen dagen.Dit helpt gelukkig goed.

S middags kwamen mijn ouders ook en hebben nog wat foto’s gemaakt van op het grasveldje.Toen we allemaal weer boven waren ben ik naar huis gereden en ik was inderdaad nog voor de spits en snel in haarlem.Ik moest nog wel een keer terug ik was mijn agenda vergeten maar gelukkig was ik toen nog niet ver van t ziekenhuis.Mijn vader was zo lief die beneden even af te geven.Thanx.

Pascale krijgt nog steeds veel kaarten en is er erg blij mee ze heeft nu ook een reserve leen bril zo dat ze ze zelf kan lezen daar hadden mijn ouders ook voor gezorgd.Haar eigen bril is morgen hopelijk klaar.

Pascale hoopt zaterdag weer een middagje naar huis te kunnen maar ze moet zich dan wel goed voelen.

groetjes van manon

One Response to “Kikker”

 1. David en Irma Says:

  Hoi Pascale,

  Elke week lezen we trouw de updates van jou, Peter of Manon.
  De warmte zal voor jou nu zeker wel vervelend zijn. Het is een spannende periode en dat maakt het wachten extra lastig. Wij blijven duimen en hopen dat je nu snel dat setje nieuwe longen mag ontvangen.
  Geniet van de aanwezigheid van je familie en hou vol.
  De zon gaat vast voor jou binnenkort dubbel schijnen!

  David en Irma

Leave a Reply