Foto’s maken met Mark en Marie Jose.

Op zondagmorgen hebben we heerlijk uitgeslapen en was ik pas om 10 uur wakker. Om 11 uur zijn wqe pas gaan ontbijten. Het bleek prachtig weer te zijn en werd al snel erg warm weer.
Ik had alvast brood gesmeerd en koffie gemaakt en dat hebben we in de tuin onder de parasol opgegeten. Ook had ik nog eeb halve meloen en die hebben we met het ontbijt ook opgegeten. Na een relaxte ochtend zijn we ons om gaan kleden in mooie kleren omdat we naar Mark en marie jose gingen om foto’s te maken.
De foto’s komen op de uitnodiging van de bruiloft. Dus op het trouwkaartje. Het ontwerp en lay out moeten we nog verzinnen maar de foto’s zijn gemaakt.
Het was erg leuk om te doen en Mark en Marie Jose kunnen mooie foto’s maken en het zijn er best veel geworden waaruit we kunnen kiezen.
Daarna zijn we nog even binnen wezen kijken op onze trouwlocatie en daarna zijn we naar het huis gegaan van M&M. Daar hebben we de net gemaakte foto’s bekeken en ook onze vakantie foto DVD laten zien.
Het was erg gezellig. Mark had al de hele morgen in de keuken gestaan om een lekker emaaltijd voor ons te maken. Dat is erg goed gelukt en alles smaakte heerlijk. We begonnen zeer luxe met carpaccio. Daarna een heerlijk hoofdgerecht met vis en pasta. Als toetje hadden we een lekkere italiaans nagerecht waar ik de naam van kwijt ben, maar dat heerlijk smaakte. Het is een soort lekkere pudding met daarin veel slagroom en koffieroom wat ingekookt is met vanille en wat erg vult. Dit geserveert met pistache noten en aardbeien. het was heerlijk.
Mijn buik puilde helemaal uit, maar gelukkig rekte mijn kleding mee.
Na deze lekkere maaltijd zijn we koffie gaan drinken en hebben we lekker bijgekletst. Rond 10 uur reden we weer richting huis. Maar eerst moesten we nog even langs Peter zijn ouders hun huis om even een boek op te halen en om de post te checken. Eigenlijk dachten we dat Kees en Els niet thuis zouden zijn, maar dat waren ze wel. Dat was best gezellig dus hebben we ook onze vakantie foto DVD nog even laten zien en even flink bij gepraat over vanalles en nog wat.
Daarna zijn we naar huis gegaan en was het weer 12 uur voordat we in bed lagen. Het was dus een zeer druk weekend waarin we veel dingen gedaan hebben.
Het is nu maandagmorgen en afgelopen nacht heb ik niet zo lekker geslapen dus ben ik nu nog wat moe. Ik heb vandaag dus ook maar een rustdag ingelast en ga wat trouw administratie doen en hou me vandaag koest.
Vanavond schrijf ik weer.

Leave a Reply