Te veel gedaan.

Eigenlijk had ik vandaag een rustdag ingeplant, maar ik heb weer zeer veel gedaan vandaag en daarom ben ik weer erg moe.
Ik moet er gewoon aan wennen dat ik niet meer het tempo van vroeger vol kan houden.
Vanmorgen had ik even de was gedaan. Daarna ben ik naar de dierenwinkel gegaan en heb vogelvoer gekocht voor mijn twee grasparkieten. Daarna nog even langs het Kruidvat een nieuwe haarkleur gekocht die Manon er aankomende donderdag in gaat zetten. Na het kruidvat naar Albert Heijn voor alle boodschappen.
Toen ik thuis kwam was ik best moe. Ik heb even gerust en daarna heb ik de parkietenkooi verschoont en beneden even vlug stof gezogen. Daarna heb ik op de bank gelegen. Toen kwam Martijn gezellig langs om de X box op te halen die Peterr van hem had geleend en heeft hij over de vakantie in Parijs verteld.
Inmiddels was het tijd om te koken. Ik had twee lekkere biefstukjes met gebakken aardappelen en salade gemaakt en ik had ook nog stoofperen erbij. Het smaakte heerlijk en ik zat lekker vol.
Na het avondeten zijn we naar Peter zijn Oma gegaan om te vertellen over onze huwelijksplannen. We hebben ook gelijk wat foto’s laten zien.
Het was erg gezellig en we zijn om 10 uur naar huis gegaan. Ik ben nu aan het sprayen en typen en straks ga ik heerlijk naar bed. Ik ben best moe omdat ik mezelf weer te veel heb uitgeput.
morgen schrijf ik weer. Doei!

Leave a Reply