Sport

Vandaag was het eendruk dagje. In de morgen ben ik om kwart over 7 al naar beneden gegaan om Thee en brood voor Peter mee te maken.
Peter ging om kwart voor 8 naar de bus en ik heb zitten wachten tot 8 uur en toen kwam Tefa om de zuurstof tank te vullen. Ondertussen ben ik gaan ontbijten en de krant lezen. Toen weer naar boven gegaan en heb gesprayed. Na het sprayen was het 9 uur en was ik nog best moe. Ik ben toen weer in bed gaan liggen en heb in mijn boek gelezen, maar ben al vrij snel in slaap gevallen en heb tot 11 uur geslapen.
Toen ik wakker werd ben ik gelijk eruit gegaan en heb me aangekleed. De rest van de morgen heb ik gestreken. Vele broeken en shirts lagen op me te wachten. Nu heb ik allen nog een paar overhemden te strijken, maar die hebben niet zo veel haast. In de middag heb ik eerst middag gegeten en ben daarna naar de supermarkt gegaan om appels en appeltaartmix te halen. Was alle appeltaartmix uitverkocht. Nu heb ik maar appel kruimelr=taart mix genomen en die ga ik morgen bakken, die is vast ook lekker. Daarna ben ik naar het Leyenburg ziekenhuis gegaan om daar bij de fysio te sporten. Mijn fysio was er niet en had een soort cursus.
Ik heb dus alleen gesport. Daarna ben ik naar Annet geweest en heb ik samen met Annet en haar Moeder alvast wat foto’s van de bruiloft laten zien. Rond vier uur ben ik weer naar huis gegaan en heb verder thee gedronken in de tuin. Het was erg mooi weer en de zon scheen lekker.
Ik heb in de nieuwe allerhande zitten bladeren waar ook altijd wel leuke recepten in staan.
Om 6 uur kwam Peter wer thuis en hebben we brood gegten. Best simpel maar ook wel af en toe lekker. Ik had er ook nog een lekker ham kaas broodje uit de oven bij.
In de avond hebben we eens gekeken welk weekend we er en keer tussenuit gaan en waarheen. We zijn er nog niet helemaal uit, maar we gaan binnenkort wat leuks boeken.
Ik heb net gesprayed en ben ook daarvoor in bad gewest. Ik schoon en mijn longen weer schoon. Ik ga zo nog even een bakkie thee nemen en dan lekker naar bed.
Morgen wordt ook een drukke dag. O.A. de parkietenkooi verschonen, boodschappen doen, appel kruimeltaart bakken en in de avond vier ik mijn verjaardag in het klein.
Tot schrijfs tot morgen.

Leave a Reply