Update van een paar dagen

De laatste tijd heb ik erg drukke dagen en weinig tijd om te schrijven. Nou had ik pas geschreven en was ploep mijn gehele tekst weg. Dat schiet natuurlijk niet op.
Dus vandaag een beknopt verslag van donderdag, vrijdag en zaterdag.
Afgelopen donderdag was het erg mooi weer en heb ik voornamelijk in de tuin gezeten en ben ik in de middag naar mijn buurvrouw geweest die kapster is. Ze gaat mijn haar mooi doen op onze bruiloft. We hebben dus een leuk idee opgedaan voor mijn bruidskapsel en ik zie er ook heel mooi uit op onze trouwdag.
Op vrijdag middag was Peter vrij en zijn we trouwringen gaan kopen. We hebben eerst bij de ene juwelier gekeken en daar konder we niet slagen en toen daarna zijn we naar een andere gegaan en daar vonden we precies wat we zochten. Na veel passen en wikken en wegen hebben we ze gekocht en over een week of 3 kunnen we ze afhalen en staan onze namen en trouwdatum erin.
Later in de middag zijn we een deel van de trouwkaartjes gaan versturen en we hebben er twee langsgebracht bij Peter zijn ouders en bij Oma.
Inmiddels was het toen al half acht in de avond en hebben we thuis pizza gegeten en een DVD tje gekeken.
Daarna lekker slapen.


Leave a Reply