Uit eten.

Vanmorgen was ik al vroeg op en kon ik niet meer slapen. Ik ben maar gaan sparayen. na het sprayen heb ik nog even trouwkapsels op de computer gekeken. Wat een hoop keuze en ik weet nog niet precies wat ik wil.
Daarna was het half tien en ben ik ontbijt gaan maken. Ik kon in de tuin dekken want de zon scheen en het was niet al te koud. We hebben dus in de tuin ontbeten. Heel lekker. Daarna aankleden en een beetje in de tuin gerommeld. Ik heb nu alle onkruid tussen alle tegels verwijdert en Peter heeft de laatste stenen erin gezet. Ook de aarde bijgevuld en cacaodoppen erop gedaan. Staat erg mooi. Ik kwam erachter dat door de laatste stenen de tuinhek niet meer open kon dus moest Peter nog het een en ander een beetje verplaatsen. dat is goed gekomen en de tuindeur in het hek kan nu wel open.
We hebben ook nog even de foto’s van de camera op de computer gezet en Peter heeft geprobeert uit te vinden of je dit dan ook op een simpele manier op mijn weblog kan zetten. Dit hebben we nog niet gevonden. maar het bestaat wel en moeten we even het goede tooltje ervoor vinden of downloaden.
Daarna zijn we ons om gan kleden om uit eten te gaan. We wilden naar de griek in Rijswijk. Nou dat was mooi vol en toen zijn we naar de Griek in voorburg gereden en die had ook geen plaats. Eet iedereen zondagavond voortaan grieks ofzo! Tja toen zijn we maar naar de chinees bij ons op de hoek gegaan. Het was inmiddels half 8 en ik had een bere honger en een beetje laag suiker. Dus dat eten ging er goed in. Ik had Tjap Tjoi met rijst en Peter had een lekkere schotel met nasi, sate, kip, foe jong hi en babi pangang. We heben van vanaklles wat geproeft en zaten erg vol. We konden dan ook geen toetje meer op alleen koffie en cappucino.
Het smaakte heerlijk en daarna zijn we gaan afrekenen en naar huis waar we nog even de film Ocean 11 hebben gezien war ze die casino overvallen. Best goede film, veel beter als Ocean 12.
Manon belde vanmorgen ook nog op vanuit Rhodos dat ze goed was aangekomen en dat ze en goede vlucht had gehad. het was er mooi weer en het waaide een beetje.
Ze zaten in een lekker hotel met een mooie kamer voor twee weken. Ik hoop dat ze het erg leuk gaan hebben want Rhodos schijnt erg mooi te zijn en er is veel te zien. (had ik opgezocht op internet).
Ook belde mijn mama vanuit Oostenrijk en het is daar nu hetzelfde weer als hier en ze gaan dus nog even naar italie om te zien of daar wel zon is.
De reden waarom Peter en ik uit eten zijn gegaan is dat ik morgen een half jaar op de longtransplantatie lijst sta. Wat gaat de tijd toch hard. We vonden dat toch wel even een feestje waard. Het was erg gezellig.
Ik ga zo slapen en morgen schrijf ik weer.


Leave a Reply