Pizza en van alles.

Het is inmiddels zondagmorgen en ik schrijf over gisteren.
Gisterochtend hebben Peter en ik eerst uitgebreid rustig ge ontbijt. Daarna heeft peter het een en ander opgeruimd in huis en met name de computerkamer. Ondertussen was ik een beetje met de was bezig. Om half een moest peter naar de korfbal. Hij moest uit spelen en ik ging dus niet mee. net toen Peter de deur uit liep begon het te regenen. Dat was vorige week ook zo. De hele korfbal wedstrijd heeft het flink geregent en na de wedsstrijd werdt het weer droog.
Ik was thuis gebleven en heb een flink wat strijk weggewerkt. Ik had de laatste tijd veel gewassen, maar weinig gestreken. Nu ben ik weer bijna bij en dat is ook wel lekker. het regende toch en dan is een middagje strijken niet zo erg.
Om half vier ben ik mijn boek uit gaan lezen op de bank. ik vind het altijd jammer om een goed boek uit te lezen, maar ja aan elk boek komt een laatste bladzijde. Eigenlijk is het ook het laaste boek in een srie en nou moet ik wachten totdat er weer een nieuwe wordt gepubliceerd. Het zijn de boeken van henning mankell die schrijft over een zweedse politieagent (zoiets als baantjer) maar dan beter. die politie agent heet Kurt Wallander en maakt de meest gekste moordzaken en verdwijnimgen mee.
Gelukkig is er een nieuwe Nicci French uitgekomen een maand geleden en die moet iik ook nog lezen. Alle andere nicci Frenchen heb ik aluit en dat is ook weer zo een spannende serie boeken die ik dan lees.
Om een uur of vier kwamen mijn ouders me ophalen om naar manon te gaan die nog in het ziekenhuis is. Ik had een leuke foto voor haar meegenomen die peter vorige week van ons gemaakt had. De foto had peter in het blauw afgedrukt en dat was ook erg mooi. Bij manon was het gezellig en dronken we thee met bastognes.
Na een half uurtje kwamen ook Stefanie, Jeroen en de kinderen gezellig op bezoek. Fleurtje en maressa wisten nog hoe de TV werkten enwaar de tekenfilmpjes te vinden waren en ook hoe je het ziekenhuisbed in alle standen kan zetten. het was erg gezellig en ook een beetje druk.
Manon heeft flink veel gegeten daar in het ziekenhuis en ook houd ze wat vocht vast van de prednison dus ze is nu op haar dikst. het staat haar wel mooi, maar het zit geloof ik in de avond wel een beetje in de weg die opgezette buik. Ik herken dat heel erg omdat ik dat namelijk ook had. maar ik ben best trots op manon dat ze lekker opgeknapt is en het toch weer bijna drie weken heeft volgehouden in het ziekenhuis.

Rond zes uur reden papa en mama en ik weer naar mijn huis en hebben we daar met zijn vieren pizza gegeten en TV gekeken. Pap heeft nog even op de laptop naar informatie gekeken voor een nieuwe eigen laptop en mama en ik hebben het over trouwjurken gehad.
Ook hadden we een plaatje laten zien van de lokatie waar we gaan trouwen.
Na de pizza was er koffie en daarna moesten pap en mama nog naar Blokker om naar de verjaardag van oom Gert te gaan.
Ze hadden dus nog een drukke avond voor de boeg.
peter en ik hebben ook lekker tv gekeken en opvallend genoeg was er veel op TV over trouwen. O.a. de film runaway bride, een trouwprogramma waarbij een stel verrast wordt met een trouwerij en nog een trouwprogramma met linda de mol.
aan het eind van de avond hadden we de TV maar even uitgezet.
We zijn daarna lekker gaan slapen en nu is het alweer zondagmorgen.
Vanavond schrijf ik hoe vandaag was.
Tot schrijfs.

Leave a Reply