Zondagzon en bril stuk

Ja hoor ik heb het weer voor elkaar, mijn bril is weer stuk.

Precies hetzelfde probleem als vorige keer, in het midden bij de neusbrug gebroken. Ik deed mijn bril gisteravond op mijn neus en zo inewens weer krak door de midden.

Dit is al mijn derde bril in 1 jaar. Het gekke is dat het echt ook een nieuw frontje is en niet een gemaakte en gelaste versie. Ik zie er dus nu effe niet uit met een bril met plakband aan elkaar gemaakt. Maar ja anders zie ik niet wat ik typ. Van de week moet Peter dus voor me naar de brillenwinkel om de boel te laten maken en dat kost weer werktijd.

Ik ben ook weer lekker thuis en in de tuin is het best lekker in de zon en hebben we daar ook al lekker in gezeten. Straks ga ik lekker in bad en ik voel me best lekker, beter als vorige week. Het is heerlijk om weer even thuis te zijn en geniet van iedere minuut. Helaas moet ik na het avondeten weer terug en dan begint de week weer met wachten op die nieuwe longen.

Ik krijg gelukkig nog heel veel fijne mensen op bezoek en ook veel mooie kaarten. Manon heeft al mijn kaarten geordend en er een mooie bloemenkaarten collage van gemaakt en een dierenkaarten randcollage. Ook heeft Peter mijn kamer opgeruimd en wat extra mandjes gekocht op vanalles netjes in op te bergen. Staat veel netter. ook heeft Peter mijn bed anders in de ziekenhuis kamer neergezet, gewoon tegen de wand aan zodat er meer ruimte in t midden is.

Van Irene mijn tante heb ik een mozaiek pakket gehad en dat ga ik van de week maken. Ik moet alleen even een nijptang meenemen en dan hoop ik alles te hebben om te moziek te maken. Gewoon creatief blijven.

Inderdaad het segregatiebeleid is ingegaan. Nou zat ik toch al de hele dag op mijn kamer, maar ik vind het zo met dichte deur wel wat opgesloten de hele dag. Iedereen moet aan de nieuwe situatie wennen en de verpleging moet erg veel de handen wassen. Er moet nog veel over geevalueerd worden en ik denk dat het in de toekomst wel wat minder streng wordt. Mijn op stap uur is tussen 2 en 3 in de middag.

Manon heeft een nieuwe auto gekocht. Het is een hele mooie donkergroene suzuki Jimni brede stoere versie. Ik heb hem zaterdag even bewonderd en het is echt een hele stoere wagen. Was leuk he Manon!

Met mij gaat het best lekker en kan ik zeggen dat ik weer wat stabieler ben. Ik ben blij dat ik zondag naar huis mag en ik zit lekker in mijn vel. OOk heb ik deze week best veel kadoos gehad en dat doet ook goed. Ik heb mooie kleding gehad, o.a. 2 nieuwe broeken en een poloshirt en nog een ander mooi shirt en ook een mooie luister CD waar ik heerlijk al naar aan het luisteren ben. Want mijn ogen doen het nou zonder bril effe niet zo goed. Straks ga ik in bad en daarna gaat Peter heerlijk voor me koken. We eten kip Tandori op papa,s manier met fruit enzo.

Hopelijk deze week nieuwe longen en dan hopelijk weer mijn nieuwe leven in met neiuwe longen. Gewoon het idee om weer lekker thuis te mogen wonen lijkt me heerlijk. Het in het ziekenhuis wonen valt me best zwaar met een uur per dag naar buiten mogen, maar ja hopelijk is het maar voor niet al te lang.

Peter en ik missen elkaar zo en het is erg naar om niet meer samen te mogen wonen, maar hopelijk komt dat allemaal over een tijdje weer goed.

Tot schrijfs en liefs van Pascale.


7 Responses to “Zondagzon en bril stuk”

 1. Fred Says:

  Hallo Pacale,
  Klinkt wel heftig dat nieuwe beleid. Je moet ook al zo lang wachten! Hoop dat je niet meer zo heel lang moet wachten. Heel veel sterkte en groeten.
  Fred.

 2. Judith Says:

  HEy, heelveel sterkte met de laatste loodjes, ik hoop echt dat ze gewoon morgen al komen!! (op z’n laatst)
  Ik denk aan je!
  Groetjes, Judith

 3. Tamara Says:

  Pfoe

  Vreselijk moeilijk lijtk me dat wachten, ten eerste het wachten op de longen zelf, en dan ook nog eens met dat lastige segregatiebeleid, en niet meer wonen met je man! Ik hoop echt dat ze heel snel komen! Je ligt er weer veel te lang

  heel erg veel beterschap en sterkte!!

  xxx Tamara

 4. Bob Says:

  Pascale, zet hem op daar, ik hoop zo voor jou en voor iedereen om je heen dat je heel snel nieuwe longen krijgt! Het wachten duurt al veel te lang:S En sterte met dat segregatie/gevangenisbeleid!

  Bob.

 5. mennie Says:

  Hoi lieve Pascale!

  Wat fijn dat je je weer wat lekkerder voelt de laatste dagen.
  Dat nieuwe beleid is natuurlijk afschuwelijk,
  ik hoop echt dat die longen snel komen Pascale.
  Ik gun het je zo.Inderdaad gaat er niets boven fijn thuis kunnen zijn,in je eigen gedoetje.
  Hou je nog even taai he!
  Wat leuk dat Manon zo’n stoer bakkie gekocht heeft,
  ik ken ze wel,vindt ze ook erg leuk.Doe haar maar de groetjes van me.
  Zet hem nog even op Pascale,en denk maar aan de prettige dingen in het leven en wat je straks allemaal weer kan doen.
  liefs en ik blijf je volgen op de p.c.
  Mennie

 6. corinn Says:

  lieve pascale,
  Even een snel berichtje want Tim hangt aan me dus….Wat fijn dat je je weer iets lekkerder voelt. Het valt niet mee zeg die nieuwe regel, nu voel je je alleen nog maar meer opgesloten. Hopelijk komen ze nu snel die longen. Mooie auto he die van Manon! Wat balen van je bril. Zo’n wilde ben je toch niet? Die Crocs>> Ik heb ze ook. die rose ze lopen en zitten heerlijk. nou Tim roept weer ik schrijf je snel weer. houd vol kus Corinn

 7. Renate Says:

  Hoi Pascale,
  Hier weer een berichtje uit het zuiden hoor. Mijn duimen raken zo langzaamaan ontstoken door het duimen hoor. Lekker dat je eventjes weer thuis geweest bent. Hopelijk krijg je binnen kort je nieuwe setje. We blijven je volgen hoor. Groetjes uit Heerlen,
  Renate

Leave a Reply