Jurk en wasmachine.

Vandaag was weer een leuke en drukke dag.
Vanmorgen moesten Peter en ik er weer wat vroeg uit omdat we weer een heel programma hadden. Peter zou om 9 uur bij vrienden van ons zijn die vandaag gingen verhuizen. Dus Peter heeft vandaag de hele dag flink met zware meubels getild en zware wasmachines naar zolder gebracht. Hij is dan ook nu op de bank ibn slaap gevallen want zo een verhuizing is best vermoeiend.
Ik ben niet mee gegaan omdat ik toch niet echt kan bijdragen aan de verhuizing en ik had andere plannen vandaag. Om 10.15 kwam Els me afhalen want samen gingen we weer naar de vrouw die mijn trouwjurk op maat heeft gemaakt. Ik moest hem vandaag nog even passen voor de juiste taille meting. Er moest toch nog het een en ander aan gebeuren dus ik haal de jurk over twee weken weer op. Deze keer was de lengte wel al heel goed en kon ik zien hoe de jurk me staond nu die bijna passend was.
Het is echt prachtig geworden en ik ben heel erg mooi in die jurk. Els vond het ook heel erg mooi en goed gemaakt.
Ik heb zelfs gelleerd hoe je moet lopen met een bruidsjurk en hoe je de trap op en af kan ermee. Het was erg gezellig en daarna zijn we weer naar huis gereden. Ik was erg blij dat Els me wilde rijden want ik was nog best wel moe en niet zo fit vandaag. Ik ben gewoon weer ziek en zo voel ik me ook vandaar dat ik maandag het ziekenhuis in ga.
Het gekke is met mij hoe zieker ik wordt hoe meer adrenaline ik krijg en hoe meer ik doe (te veel dus).
In de middag heb ik eerst nog even thee gedronken met Els en daarna ben ik gaan middageten en Els is naar huis gegaan.
Na het middageten ben ik even gaan uitrusten en heb een aantal reclame folders doorgebladerd. Ik vind dat namelijk best leuk, sommige folders zijn best leuk en andere erg saai.
Wat later in de middag heb ik nog even parkieten schelpenzand gehaald en bij de blokker gekeken of ze nog een mooie vaas hadden voor lange bloemen. Ik heb alleen maar te korte vazen en ik ben dus een beetje op zoek naar een lange vaas van glas of melkglas. Heb het nog niet helemaal gevonden. Als ik eer thuis ben van het zioekenhuis ga ik er wel weer verder naar zoeken.
Rond vijfen kwam Peter thuis en zijn we nog even de DVD terug gaan brengen lopend en hebben we nog de vergeten onmisbare chocoladehagelslag gekocht. Ja die gaat altijd hard bij ons. Ik heb namelijk dat ik een boterham met pure chocoladehagelslag lekker vind en daarop een beetje anijshagelslag. Vruchtenhagelslag kan ook als de anijshagelslag op is.
In de avond hebben we een pizza op gegeten en mijn buik zit erg vol. Dat heb ik iedere avond dan heb ik gewoon veel gegeten en vocht in mijn buik Hierdoor ben ik erg benauwd en doe ik maar even rustig aan.
Vanmiddag ontdekte ik dat onze wasmachine stuk is. Hij is in de war met de programmering. De lampjes flikkeren van spoelen naar centrifugeren en hij doet niks meer. Ik heb de stekker er al uitgetrokken en opnieuw erin gedaan maar het helpt niet, stuk dus.
Maar eigenlijk komt het nogal rot uit omdat ik nu net naar t ziekenhuis moet en Peter dan de monteur moet laten komen of een nieuwe wasmachine moet kopen. Deze machine is 8 jaar oud. Hopelijk gaat ie het nog doen omdat er nu een beetje was in zit en dat deurtje gaat niet open. Morgen maar uitzoeken hoe ik dat voor elkaar kan krijgen, want er zit nog een rode was in.
Mijn spray is alweer op en ik ga zo nog even naar beneden. Van het medicijn Tobi sprayen krijg ik zo een vieze smaak in mijn mond dat ik altijd even wat ga drinken na het sprayen.
Morgen ga ik weer schrijven en dan hebben we een veel rustigere dag.

Leave a Reply