Lekker daggie, lekker verwend!

Vandaag wat beter nieuws. De prednison begint lekker te werken dus vandaag was Pascale weer wat minder benauwd dan de afgelopen dagen. Vanavond was ik bij haar en ze kon zelfs een beetje heen en weer op de kamer zonder al te veel te moeten hijgen. Kees en Els zijn nog langsgeweest en hebben Pascale verrast met een leuk fleecevest en een nieuw dekbedovertrek. De fleece is fucsia-roze (en dat staat Pascale erg leuk) en het dekbed is heel gezellig van allemaal lapjes (net patchwork). Al met al een lekker daggie zo tussen alle nare dagen in.

In de avond hebben we TV gekeken naar de thuiskomst van de Olympische ploeg. Eigenlijk wat overdreven zo’n intocht maar wel gezellig als er verder niets op tv is om dan maar naar juichende mensen te kijken. Om kwart voor negen ben ik naar huis gegaan om de vogelkooi te verschonen. De jongens zitten er nu weer lekker bij en genieten op hun tak weer van het schone zand. Ze schrikken zich altijd kapot als ik de bak er onderuit haal, maar vinden het maar wat interessant als ik dan bezig ben en kijken continue of ik het wel goed doe. Zo te horen zijn ze wel tevreden.

O, ja er was vandaag veel post, allemaal bedankt! Het prikbord is propvol. Ze moet binnenkort uitbreiden naar de muur!

9 Responses to “Lekker daggie, lekker verwend!”

 1. Fred Says:

  Hallo Peter en Pascal,
  goed om te horen dat het iets beter gaat.
  Ik bijf duimen voor verder herstel.
  Groeten en houd je haaks!!

 2. Brigitte Says:

  Hallo Pascale

  Fijn dat je je iets beter voelt.
  groetjes en sterkte van Glenn en Brigitte

 3. Lidy Says:

  Hoi Pascale (en Peter en de anderen),
  Ik hoorde van Maikel dat je nu op de urgentielijst staat en wilde even laten weten: heel veel sterkte de komende tijd !!!
  Liefs, Lidy (vriendin van Maikel)

 4. Marcia Says:

  Hallo daar!!!

  Zo, fijn dat het wat beter nieuws is vanuit het Haga nu! Al mis je ons (Sabine&Mij) natuurlijk ONT-ZET-TEND. Jaja, dat heb je me zelf gesmst;-) Hahaa ach, een beetje overdrijven op z’n tijd is ook leuk.
  Nee, maar even serieus; ik hoop echt dat er gauw een telefoontje komt met het Goede Nieuws! Spannend hoor…

  Nou, als ik daar weer ben, kom ik Zeker even langs (zolang het nog mag:)). Het was in ieder geval gezellig he?!:)

  Doegie!
  Liefs, Mars

 5. Bob Says:

  Hoi Pascale,

  Lees nu je site weer nadat ik terug ben gekomen uit Turijn. Gelukkig gaat het iets beter met je met die prednison. Hopelijk zet het door. Heel veel sterkte daar.

  Groeten, Bob.

  PS: Manon, bedankt voor je reactie op mijn site. Ik wilde je terug mailen met antwoord op je vragen, maar heb je mailadres niet. Kun je dat aub even sturen naar bob@kallen.nl ?

 6. Jantien Says:

  Dag Pascale,
  Goed om te lezen dat het wat beter met je gaat. Hopelijk kom je nu snel aan de beurt! Hou je taai.
  PS: hier is alles nog rustig (5 maart)….Je hoort het wel.
  Groetjes Jantien

 7. Regina Says:

  Hoi Pascale,
  Lees , dat het ietsje beter gaat. Hoop, dat de prednison goed doet en je je zo even lekkerder voelt. We duimen hier voor je.
  Liefs van Robin, Regina, Lara en Aimee

 8. Maikel Says:

  Hoi Pascale,
  hoorde van mijn moeder dat je erg benauwd was en weer opgenomen moest worden. Goed om in dit berichtje te lezen dat je weer ietsje opknapt. Heel veel sterkte, ook aan Peter. Ik hoop dat je je gauw wat beter voelt !!
  Liefs,
  Maikel.

 9. Jeroen de Vries Says:

  Hoi Pascale, Waarschijnlijk ken je mij niet en dat geeft ook niet. Wil je ontzettend veel sterkte en kracht wensen in de komende tijd. Het is een zware strijd maar zodra je getransplanteerd bent wordt alles anders…

  Toi toi!!

  Hoi,
  Jeroen

Leave a Reply