Kei moe

De titel zegt het al ik ben vanavond erg moe omdat ik erg veel gedaan heb vandaag en dan ben ik ’s avonds helemaal oververmoeid.
Dan wordt ik altijd een beetje chagrijnig en alles is te veel.
Ik ga straks lekker vroeg slapen en dan voel ik me morgenochtend weer de oude.
Vanmorgen werd ik ook best lekker fit wakker en dat kwam denk ik omdat ik voor de nacht mijn zuurstof een halve liter omhoog heb gezet en vanmorgen had ik dus geen moeie benen en geen hoofdpijn. In de middag had ik om 1300 uur een afspraak met de CF verpleegkundige om mijn portocath door te spuiten. Dat ging prima en mijn portocath doet het dus nog steeds goed en daar ben ik blij om. Het litteken heelt nu ook mooi.
Daarna belde Peter me dat hij al vroeg naar huis kwam omdat de computer op zijn werk het niet deed en daardoor zijn werk niet kon doen. Ik ben toen nog even lekker gekraakt door mijn fysio en daarna heb ik gesport. Na het sporten kwam ik om iets over half 3 thuis en toen was Peter ook net thuis. Samen zijn we naar Beversport geweest om een leuke winter ski jack te kijken voor Peter. We hebben een mooie rode gezien, maar ze hadden zijn maat niet. Wel in het wit, maar niet in het rood. Nu hebben ze via een ander filiaal een rode in zijn maat besteld en die is er volgende week vast wel.
Daarna heeft Peter nog even een paar kleine boodschappen gedaan bij AH en ik bleef effe in de auto zitten, was toen al moe.
Thuis even lekker op de bank gelegen en toen pasta gekookt en gegeten.
Nu ben ik even aan het sprayen en morgen schrijf ik weer verder.

Leave a Reply