Boedprikken en sporten.

Gistermorgen was ik nog een betje moe en heb ik wat langer uitgeslapen. Ik had dus niet veel gedaan. Rond half een ben ik naar het Leyenburg gererden om daar door de CF verpleegkundige mijn portocath door te laten spuiten. Dat ging prima en was zo gedaan. Ik heb daarna nog even de vele blauwe plekken op mijn benen laten zien en we hebben toen besloten om even te overleggen met de arts. Eerst ben ik toen nog even gekrakt door de fysio en heb toen nog op de loopband gesport. Ik moest even mijn bloedstolling laten controleren dus 1 buisje bloed prikken. Nou dat ging weer niet soepel. Wat een rotaders heb ik toch. Eerst inmijn hand en toen kwam er geen bloed. Toen in mijn arm en dat ging net. Daarna was ik best al wat moe en ben iknaar huis gegaan. Ik wilde eigenlijk ook nog langs Annet maar ik was te moe en had opok nog boodschappenm te doen en dan lukt niet alles. Dan wil ik meer dan waar ik energie voor heb.
Toen ik thuis kwam heb ik ook even op de bank geslapen. Ik werd om half 6 pas wakker en ben toen lekker gaan lezen en daarna gaan koken.
We aten kip Tandori en was erg lekker met veel meloen erbij.
In de avond hebben we tv gekeken en zijn we in bad geweest.
Daarna heerlijk gaan slapen.

Leave a Reply