Laatste berichtje van thuis.

Het is nu maandagmorgen en straks moet ik naar het ziekenhuis. Alle spullen zijn gepakt en het is weer erg veel. Maar dan heb ik tenminste wat te doen daar. Ik heb bijvoorbeeld een grote tas met kleren mee. Ik moet er veel sporten dus dat betekend iedere dag een schoon sport t shirt. Ook kleed ik me gewoon aan en heb ik alleen tijdens de nacht een pyama aan.
Ook heb ik dit keer mijn eigen TV mee met digitenne ding en nog wat boeken en knutselspul.
Ik ben nu aan het sprayen omdat ik dat alvast gedaan heb en nog even kan typen tijdens het sprayen. In het ziekenhuis weet ik niet of ik op de weblog kan schrijven, maar ik ga het wel proberen.

Gistereavond wilde ik ook nog wat schrijven, maar ik was te moe en ben gaan slapen.
Het was gisteren een mooie dag. In de morgen hebben Peter en ik in de tuin ontbeten en daarna even wat gerommeld in huis. Rond een uur gingen we naar onze trouwlocatie in de buurt en hebben daar de definitieve planning vast gelegd en nu krjigen we een nieuwe offerte en dan komt alles goed.
Het was leuk om er weer te zijn omdat alles daar nu zo mooi is en de bomen werden weer groen.
Toen we terug kwamen heb ik lekker in de tuin gezeten en kon voor het eerst dit jaar mijn nieuwe bikini aan. Ik heb me wel eve ingesmeerd anders zou ik erg rood worden, maar dat is gelukkig niet gebeurt.
Peter heeft ondertussen in de tuin geklust. Hij heeft wat planten verplaatst en een stuk grond uitgegraven en daar komt nu ook een stukje terras. Een anderstuk wordt dan weer border met aarde en plantjes. Ook willen we achter in de tuin een trompetboom. Deze zijn niet zo hoog maar zien er erg leuk uit en die moet ook ieder jaar goed gesnoeid worden anders wordt het rrn te dik bladerdak.
Rond vier uur ben ik de avondmaal gaan voorbereiden. We hebben iets bijzonders gegeten. Wok gourmetten. Men neme drie soorten vlees en allerlij roerbak groente en drie soorten woksauszen en wok olie en dan is het heerlijk eten. Ik had er ook nog rijst en mie bij.
Het handigste was om het vlees even op de plaat te bakken en de groenten in het pannetje dan vlees ook in het pannetje en de saus erover. Even nog roeren en klaar is het wok hapje. Dit keer had ik biefstuk, varkenshaas en kipfilet als vlees, maar je kunt echt alle soorten nemen en ook allerlei vissoorten. maar de eerste keer heb ik alleen vlees genomen omdat dat makkelijker was.
Na heel lekker te hebben gegeten zaten we al best vol. Als toetje had Oma een heerlijke cake krans gebakken en die smaakte ook heerlijk met wat stracciatella ijs die ik ook had gehaald.
Daarna nog koffie en toen nog even lekker buiten in de tuin nagenieten.
Ik ga zo even kijken of Peter al wakker is en dan gaan we maar opschieten en naar het ziekenhuis. Ik moet me rond 11 uur melden, maar het maakt niet uit of dit dan iets vroeger of later is. Meestal ben ik te vroeg.

Als iemand me een kaart wil sturen of wil bellen dat is gezelli.
Hier het adres:

Ziekenhuis Leyenburg
t.a.v. Pascale de Jong afdeling 6b
Leyweg 275
2545 CH Den Haag.

Mijn telefoonnummer is 06 49828072

Zo nu ga ik maar en tot schrijfs. DOEI!


Leave a Reply