Doorspoelen porto cath

Vanmorgen was ik best vroeg op en was om 8 uur al aan het ontbijten. Daarna op mijn gemakje gesprayed en daarna rustig gedouched.
Daarna nog even grof vuil gebeld om een afspraak te maken dat ze een keer wat oude troep van ons mee nemen. We moeten het dan de avond ervoor op staat zetten en dan de volgende morgen komen ze het afhalen. Soms hebben we wat grof vuil spullen verzameld en dan moet dat gewoon even weg gedaan worden anders hoopt zoiets op.
Daarna ben ik naar de huisartsen praktijk vlak in de buurt geweest en heb daar van een kennis tevens de assisitente daar, een ding opgehaald wat je nodig hebt met laminaat leggen. De assistente daar heeft ook pas nieuw laminaat en dat had Peter samen met een vriend (haar broer) gelegd maar was dat ijzeren onderdeel daar vergeten. Dus vandaar dat ik het even op ging halen. Ik heb ook gelijk gevraagd of ze nog plaats hadden voor twee nieuwe patienten, en dat was er. Dus gelijk een inschrijf formulier gehad en ik denk dat dit dan binnenkort onze nieuwe huisarts wordt. We moeten nog kennis maken. Onze andere huisarts is ook niet slecht, maar het is niet dichtbij en eigenlijk komen we er bijna nooit. Misschien Peter een maal per jaar en ik misschien 3 of 4 keer per jaar voor de griepprik of een wratje of zo iets kleins.
Toen ik daar geweest was ben ik boodschappen gaan doen en ik had eigenlijk alleen geraspte kaas nodig en vaatdoekjes en een kaart.
Na deze boodschapjes ben ik naar het Leyenburg ziekenhuis gereden omdat ik Annet wilde bezoeken, porto cath moest worden doorgespoeld en ik moest sporten bij de fysio daar.
Eerst heb ik gezellig bijgekletst met Annet en volgende week ga ik weer even langs.
Daarna naar Jane om mijn porto cath door te spuiten wat eens per maand moet gebeuren. Een porto cath is een soort kastje onder je huid waar ze een infuus in kunnen prikken. Het kastje staat in verbinding met een groot vat in de buurt van je hart. Dus alles moet zeer steriel gebeuren.
daarna moest ik sporten en Laurens de fysio was er niet en het sporten was erg saai.
Daarna ben ik naar huis gereden en heb heerlijk in mijn tuin in de zon gezeten. Ik kreeg het steeds warmer en alle wolken gingen helemaal weg. Nou toen heb ik mijn bikini maar aangedaan en heb tot half zes gezond in de tuin en ik ben al minder wit. Ik geef nou geen licht meer.
Toen werd het iets frisser en heb ik me weer aangekleed. Ik heb nog even een kaart op de bus gedaan en daarna ben ik lasagna gaan koken. Ook had ik er salade bij. Ik had veel te veel gemaakt dus morgen eten we nog een keer die lasagna. Ook heb ik nog salade erbij morgen, ik had niet de hele zak sla gebruikt.
Na het eten is Peter gaan wielrennen met Hein en ze gingen naar Pijnacker fietsen en weer terug. Ze doen meestal ronde de 45 km per avond. Ik vind het erg leuk dat Peter zo gek is op wielrennen. Ik zou zo met hem mee willen, maar ja dat kan helaas niet, hopelijk wel als ik nieuwe longen heb.
Nu heb ik net gesprayed en ga ik zo lekkere koffie voor mezelf maken en TV kijken. Ik ben nu ook best wel erg moe.
Ik kreeg nog een leuk SMS je van Manon dat ze het erg leuk heeft op Rhodos. Ze is vandaag naar Rhodos stad gegaan en morgen doen ze een jeep safari en Manon rijd. Manon kan gelukkig erg goed auto rijden en dan houd ze vast die jeep wel heel. Ze heeft ook mooi weer en komt ze vast lekker bruin terug. Maar ik ben ondertussen hier in Nederland in mijn tuin ook aan mijn kleurenschema aan het werk dus dan steekt het niet zo af bij haar. Eigenlijk zijn er op dit moment best veel mensen op vakantie. Mama en papa in Oostenrijk of ergens in Italie, Stefanie zit in de buurt van Parijs en Manon op Rhodos.
Ik ben al benieuwd naar alle vakantie verhalen.
Maar Peter en ik hebben onze vakantie naar Limburg nog voor de boeg en hopelijk wordt het dan ook mooi weer.
Morgen wordt een spannende dag.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply