The day after

Vandaag is het zondag en we hebben eerst even flink uitgeslapen. Ik voelde me vanmorgen dus al een stuk beter en uitgeruster.
Eerst zijn we in bad gegaan en hebben de huwelijks klein moterbootje uitgeprobeert. Die deed het. Deze had ik gehad van Natasja, ook de badoelie was lekker.
Na het bad hebben we we ontbeten en had ik nog niet zo een honger en zat ik nog vol van japans eten.
Na het ontbijt heeft Peter de nieuwe woonkamerdeur erin gehangen en dat staat erg mooi. We moeten alleen nog een deurkruk halen en verf.
De deur heeft 10 ruitjes en nu is er vanaf de woonkamer veel meer licht in de gang en dat staat erg mooi.
Verder hebben we de hele dag lekker in de tuin zitten lezen en Peter heeft het gras gemaaid. Ook heet hij nog allerlei onkruid weggehaald.
Rond vier uur zijn we nog even naar het strand van Kijkduin gereden. Daar hebben we een korte strandwandeling gemaakt en genoten van het mooie weer en het leuke strand. Er waren best wel golfen, maar het was niet koud. Er waren zelfs nog zwemmende mensen, ook al zou het water best koud zijn geweest.
Na weer de duin via een lange trap op te zijn gelopen hebben we nog even capucinno gedronken op terras met een portie poffertjes erbij. We hebben tot 6 uur in de avond op teras gezeten en daarna weer naar huis gegaan.
Eenmaal thuis heb ik Mie gekookt en dat was zo klaar en smaakte ook erg lekker. Inmiddels heb ik even gesprayed en gaan Peter en ik een DVD tje kijken, maar welke het is weet ik even niet meer. Een of andere actie film, vast wel spannend.
Ik zal binnenkort wat foto’s erop zetten van de vrijgezellendag. Die andere foto’s komen ook nog maar ik moet nog even het ene wachtwoord vinden.
Nou tot schrijfs en morgen heb ik weer een drukke leuke dag.

One Response to “The day after”

 1. manon Says:

  Hoi ,
  Wat een leuke dag heb je gehad.
  Ik heb lekker uitgerust van gister en ben nu harrie potter op tv aan t kijken.
  ik ben morgen op tim passen dus bellen we wel vanuit daar op me mob. of bij corinn thuis.
  groetjes van manon

Leave a Reply