Mevrouw van der Klis.

Het is vandaag vrijdag en gisteren zijn Peter en ik getrouwd. Het was de mooiste dag van ons leven.
We hebben een fantastische dag gehad met mooi weer en een zeer geslaagde mooie bruiloft. Ik heb nu nog steeds een Big Smile. Voortaan het ik nu ook van der klis van mijn achternaam. Wel even wennen hoor als ik de telefoon opneem.
Ik maak in deze weblog een apart verslag over onze trouwdag zodat jullie allemaal kunnen lezen hoe het was en met foto’s erbij enzo. Hier heb ik nog even geen tijd voor gehad, maar binnenkort komt die op deze website.
Vanmorgen waren Peter en ik dus al om 7 uur klaarwakker en konden niet meer slapen. Peter heeft heel lief een koppie thee voor me gehaald en hebben we even het gastenboek en het kookboek doorgebladerd en nog wat gelezen en daarna zijn we wel weer in slaap gevallen tot half tien. Daarna zijn we opgestaan en hebben in de tuin lekker gegeten. We hebben o.a. als huwelijks kadoo een mooie dubbelwandige theepot gehad waaruit we liefdes thee hebben gedronken. Ook hebben we een mooi broodrooster gehad en die hebben we ook gelijk uitgeprobeerd bij het ontbijt en ik vind die geroosterde boterhammen heerlijk. Ze zijn zo verwend met alle kado’s.
Na het ontbijt zijn we in bad gegaan en hebben het bad pakket van Martijn en Brenda uitgeprobeerd. Er zat een lekkere badschuim in en shampoo en nog veel meer leuke bad dingetjes.
Na het bad zijn we het huis op gaan ruuimen en hebben alle kado’s geopend en we zijn echt heel blij met alles en het is we zijn erg verwend. iederen heel erg bedankt. We hebben een leuke foto gemaakt van alle kaarten en kado’s die we hebben gehad en die komt binnenkort op de trouwpagina. Vandaag was het ook mooi weer en hebben we ook in de tuin gezeten en een beetje rustig aan gedaan. Ik was nog best moe van gisteren en de dag vloog om. Ineen was het al half vijf. We zijn nog even de grote taart standaard terug gaan brengen naar de bakker en nog even bij een lamp gaan kijken in een winkeltje in wateringen. maar de lamp was te groot dus we kijken nog even verder. We hebben trouwens voor ons huwelijk nog twee lampen gehaden deze hangen niet. Een was bruin en uit de 70 ties en de ander had erg veel bling bling.
Daarna zijn we naar Peter zijn ouders gegaan en hebben daar thee gedronken. Inmiddels was het al dik etenstijd en hebben we een diepvries pizza gehaald bij de AH en zijn die lekker op gaan eten. lekker makkelijk hoeven we niet te koken. Ik ben wel gek op koken hoor, maar vandaag was ik even te lui. Binnenkort ga ik wel de recepten uitproberen in het kookboek wat ik heb gehad voor ons trouwen. Het is een heel gaaf kookboek waarin iedereen zijn lievelingsrecept heeft gedaan. Alles ziet er heerlijk uit en ik ga gewoon alles uitproberen.
In de avond hebben we een DVD tje gekeken en hebben we het samen gezellig gemaakt. Nu heb ik net gesprayed en ga ik nog even wat fris drinken en dan slapen.
Ik ben verbaasd over hoeveel energie ik nog heb. Ik ben wel wat moe, maar ik had gedacht veel meer uitgeput te zijn.
Ik schrijf morgen weer.


2 Responses to “Mevrouw van der Klis.”

  1. Maikel & Lidy Says:

    We vonden het hartstikke leuk dat we nog langs konden komen op jullie trouwfeest!! De sfeer was leuk, het eten heerlijk en de lokatie prachtig. Nog bedankt en groetjes :) !

    Lidy & Maikel

  2. MAARTEN VAN DER KLIS Says:

    KUNNEN JULLIE EVEN CONTACT MET ME OPNEMEN I.V.M. DE STAMBOOM VAN ONZE FAMILIE??

Leave a Reply