Taart en Jurk.

Vandaag was een hele leuke dag.
Peter was vandaag vrij en wehadden het een en ander op t programma. We zijn eerst vroeg opgestaan en rond 10 uur reden we richting het huis van Peter zijn ouders waar we Els op gingen halen. We zijn naar Hoek van Holland gereden om daar door iemand die heel goed kan kleding naaien, mijn trouwjurk precies op maat te laten maken. Peter heeft ons afgezet en heeft daarna nog even in Hoek van Holland zelf rondgelopen.
Wij zijn bezig geweest met de jurk.
Morgen ga ik er weer heen met Els om de jurk nogmaals te passen of de lengte goed is. Het is heel leuk om te doen en ze was zo aardig om zo snel al te willen beginnen aan mijn jurk.
Na een uur kwam Peter ons weer ophalen en zijn we weer richting huis gegaan. We zijn toen naar een goede bakker gegaan waar we al eerder de bruidstaart hadden gezien die we wilden. We kwamen daar aan en gelukkig waren we zowat de enige klanten. We hebben een bruidstaart uitgezocht die voor heel veel mensen bestemd is en hij zal vast erg lekker smaken. Daarna zijn we Els wezen thuis brengen en begon ik al lekker moe te worden. Maar we wilden nog even langs de Hornbach die vlak bij ons huis ligt om een mooie binnendeur te kijken. We hadden al eerder zo een deur gezien en nu hebben we hem besteld. De deur komt tussen de gang en woonkamer te zitten. We krijgen hem in de grondverf bezorgd en nu maar hopen dat we die op tijd af krijgen. Na het bestellen van de deur zijn we wer naar huis gegaan en heb ik even uitgerust.
Peter had even middageten voor ons gemaakt. Ik had ook te horen gekregen dat ik al maandag naar ghet ziekenhuis moet, dus dat wordt zondag mijn spulletjes al inpakken. Ik ben gewoon echt aan een infuuskuurtje toe want met lopen hijg ik best wel. Ik voel me ook niet zo fit en hoop in het ziekenhuis door de antibiotica weer op te knappen.
Aan het eind van de middag hebben we nog even wat boodschappen gedaan voor etenswaar die ik in het ziekenhuis meeneem en nog wat vergeten boodschapjes. ik was vergeten om voor zondag eten te halen en nu gaan we zondag weer lkeer BBQ en op de safari chef. Ik hoop dan wel dat het weer meeweerkt want vlees en andere lekkers hebben we al gekocht.
In de Avond had ik Tjap Tjoi gemaakt en dat was lekker. Het leuke was ook dat Hennie en Evert Jan gezellig langskwamen met de honden Tiddo en Norrit. We hebben koffie/thee gedronken en even gezellig bij gekletst. De hondjes moesten even in de tuin blijven.
Daarna hebben we nog wat TV gekeken en nu ga ik zo naar bed. Ik heb mijn spray al klaar en dan ga ik slapen want morgen om 10.15 gaan we weer naar Hoek van Holland.

Leave a Reply