De beste wensen …

Gelukkig 2006 … vorig jaar was Pascale nog even thuis met oud- en nieuw en hebben we samen geproost op het nieuwe jaar waarin het allemaal zou gaan gebeuren. De beste wensen voor 2006 bleken niet voldoende. Op 2 januari moest ze weer terug naar het ziekenhuis.

Nu is alles anders. Na ons topjaar 2005, is het vreselijke jaar 2006 inmiddels ook voorbij. Pascale zit voor altijd in mijn hart. Afgelopen week viel het allemaal niet mee (en dat is zacht uitgedrukt), eigenlijk de hele maand december niet. Veel gepraat met familie en vrienden en foto’s gekeken om mij en elkaar er doorheen te slaan. Ook alle kaarten die ik heb gekregen hebben me goed gedaan. Toch ben ik blij dat de moeilijke maand december voorbij is.

Op de kerstkaarten stonden veel lieve teksten en goede wensen voor het nieuwe jaar. Het geeft een dubbel gevoel zonder Pascale, natuurlijk een gevoel van groot verdriet, maar het is ook mooi om te weten dat iemand je het beste toewenst! Bedankt daarvoor.

Ik wens daarom iedereen al het beste en een gelukkig en gezond 2007!


8 Responses to “De beste wensen …”

 1. Rob Vermeulen Says:

  Dag Peter,

  Hoorde laat over het vreselijke nieuws van Pascale.
  De condoleances van Monique en mij.
  Veel sterkte en hopelijk wordt 2007 een veel beter jaar.

  Tot ziens, Rob Vermeulen.

 2. Bianca Says:

  Beste Peter,

  Ik wens jou een beter 2007 met heel veel warmte en liefde van de mensen die nu heel dicht bij je staan. Van Manon hoor ik wat jullie zoal doen voor elkaar en voor Pascale haar urnplekje. Het blijft een gemis.
  Sterkte en ik hoop dat het voor jou snel voorjaar wordt.

  Bianca, Henk, Sterre, Manne en Wout

 3. Fred Says:

  Hallo Peter,

  Ik wens je een goed 2007. Het zal zeker niet makkelijk zijn, maar ik hoop dat je het leuk kunt hebben.
  Hou je haaks en groeten

  Fred.

  PS: Heb je nog nagedacht over een ’sterren’pagina voor Pascale?

 4. Moniek Venhuizen-Lensink Says:

  Hoi Peter, ik zat me vandaag af te vragen hoe het met Pascale zou zijn en na wat gegoogel kwam ik op je site terecht en las ik dat ze inmiddels is overleden. Ik wil jou, Manon en de rest van de familie daar heel veel sterkte mee wensen!

  Vriendelijke groeten,

  Moniek Venhuizen (meisje met wie Pascale in het programma ‘Jong’ zat)

 5. Marcia Says:

  Hoi Peter,

  Ik wil even laten weten dat ik nog regelmatig aan jullie denk. Zet ‘m op..

  Liefs,
  Marcia

 6. marlinda pietjouw Says:

  hoi peter, pascale en ijsbert hebben samen vaak in het leyenburg ziekenhuis gelegen en hebben met veel bewondering naar jullie gekeken.
  het jaar 2007 zal zeker niet meegevallen hebben om mee te beginnen.

  Ook ik heb een trieste mededeling voor jou en je schoonzus manon.
  Mijn man ijsbert is helaas afgelopen 20 maart overleden in het ziekenhuis in groningen waar hij lag te wachten op een hart en longtransplantatie.
  ik weet dat manon hem ook kende en wilde haar toch graag op de hoogte brengen van dit nieuws. helaas heb ik geen adres en doe ik het op deze manier.
  sorry, meer kan ik even niet zeggen; het verlies van een aantal bekende cf-ers blijft me zwaar vallen.
  groetjes van marlinda pietjouw

 7. maryse Says:

  Hoi Peter,
  Ik weet niet of mijn naam je zo nog wat zegt,maar ik was verpleegkundige in het leyenburg ziekenhuis van 6a en heb heel veel voor pascale gezorgd.
  Ik moet nog steeds vaak aan haar denken,wat heeft ze een indruk op me gemaakt…..
  Ik ben erg benieuwd hoe het met jou,manon en hun ouders gaat,misschien kunnen we eens mailen….
  Alle goeds in ieder geval.
  Liefs maryse

 8. Joke Says:

  Hoi Peter,

  Ik lees eigenlijk net dat Pascale overleden is. Ik heb haar een tijdje gevolgd op haar weblog. Maar omdat mijn zwagertje ernstig ziek was heb ik het laatste half jaar niet meer gekeken. Ik lees ook dat ze op 6 A in het leyenburg heeft gelegen. Daar is ook mijn schoonzusje overleden. Wat een ellende allemaal he, mijn zwagertje is 20 maart ook overleden.

  Ik wil je sterkte wensen met alles, want als alles voorbij is begint het pas. Heel veel sterkte.

  Liefs Joke

Leave a Reply