Safari chef

Op maandag gisteren dus had ik een wat rustigere dag. Ik heb in de morgen wat kleding op de hand gewassen en buiten op het wasrek opgehangen om te drogen. Daarna ben ik zelf lekker in de zon gaan zitten. Ik heb ook nog wat administratie gedaan en vele adressen opgezocht van mensen die een uitnodiging krijgen op de bruiloft. Ik mis nog drie adressen en daar ga ik nog even achteraan vandaag.
Verder heb ik gisteren naar mooie gedichten gezocht maar heb er nog geen gevonden en zoek dus nog even verder.
In de middag ben ik even boodschappen gaan doen bij de AH in de buurt. Ik zou het liefst lopend gaan met dit mooie weer maar ik kan gewoon niet meer terug lopen met een volle boodschappentas en meestal moet ik toch wel veel hebben en dan is de tas zo te zwaar. Ik had avondeten gekocht voor maandag en dinsdagavond en nog melk en Yoghurt en fruit.
Toen ik thuis kwam heb ik weer lekker lui onder de parasol gezeten en mijn spannende boek gelezen. Peter kwam rond 6 uur thuis en we hebben toen onze nieuwe safari chef uitgeprobeert. Een safari Chef is een soort BBQ op butagas waar je lekker vlees op kan BBQ en. Er zit een grote gaspit in waarop dan een rooster past. Bij deze safari chef past ook een grilplaat, platte plaat en wok. Je kunt er vanalles op bakken, grillen en BBq en. Ik had daarbij stokbrood en een griekse salade met Feta kaas en olijven. We hadden hamburgers en dunne filetlapejes als vlees en dat smaakte erg goed. Voor op het stokbrood had ik zelfgemaakte pesto en zelfgemaakte kruidenboter met kruiden uit eigen tuin. ook wat lekkere kaas en smeerkazen erbij zoals paturein. We hebben dus heerlijk ge bbq ed met zijn tweeen.
In de avond werd het toch weer wat frisser en zijn we weer binnen gaan zitten en hebben we TV gekeken naar een slechte film gekeken.
Het is nu dinsdagmorgen en ik heb heerlijk geslapen en Peter ook. Peter is allang naar zijn werk en had vandaag zijn werk in Den Haag in plaats van in Rotterdam dus dat is wat minder ver reizen voor hem.
Vanavond of morgen schrijf ik wat ik vandaag weer heb gedaan.


Leave a Reply