Nieuw huis en Kijkduin

Vanmorgen was ik erg moe en heb ik tot 10 uur uitgeslapen en dat voelde herlijk.
Ik denk dat ik meer moe ben omdat die bloedsuikers weer wat schommelen en ook af en toe weer te hoog zijn.
Vanmorgen heb ik er nog wel een witte was in gedaan en het een en ander gestreken. Om half een ben ik naar marie Jose gereden en zijn we naar haar nieuwbouw huis gegaan waar ze pas de sleutel van hebben gehad. We konden er dichtbij parkeren en zijn toen naar haar nieuwe huis gelopen. Het huis is een mooie eensgezindswoning met een heel leuk dak en mooie ramen. Het ziet er van binnen en van buiten erg leuk uit en de toilet en badkamer waren al klaar. Ik heb er wat foto’s van gemaakt en die ga ik heel binnenkort e mailen naar Marie Jose.
Daarna zijn we naar Kijkduin gereden waar alle invalide parkeerplaatsen vol waren zodat we een eindje verderop de auto kwijt konden op een invalide parkeerplaats. Maar nu moesten we nog wel een stuk omhoog lopen om bij een strandtent te komen. Nou dat is me wel goed gelukt en kwamen lekker aan op het strand. Het waaide een beetje en de zon schijnt en dat was lekker. Op het terasje zijn we toch even in de schaduw gaan zitten anders verbranden we zo. We hebben wat fris gedronken met een stuk appeltaart. Ook hebben we gezellig bijgekletst over het nieuwe huis en andere dingen.
Na de appeltaart zijn we nog even over de boulevard gelopen en ook nog even bij de winkeltjes geweest om te pinnen. Ik was al best moe dus zijn we daarna weer naar de auto gelopen en zijn we naar huis gereden. Voordat we thuis waren hebben we ook nog even wat kleine boodschapjes gedaan bij AH voor het avondeten. We aten pasta. Peter is namelijk nu lekker aan het wielrennen met Hein en dan is pasta altijd lekker om te eten. Wielrennersvoer.
Ik heb nu net gesprayed en ben nog effe aan het typen. Ik heb inmiddels wat foto’s naar mijn zussen gemaild en ga ze zo effe bellen of het e.a. goed is aangekomen.
morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply