Sport en huisarts.

Gisteren ben ik vergeten te schrijven. Maar ik had een leuke dag en heb gesport in het ziekenhuis. Normaal doe ik dat op dinsdag maar dat had ik nu op woensdag verplaatst.
Eerst even lekker mijn rug gekraakt en dat hielp goed want mijn onderrug deed zeer en dat was na het kraken gelijk over. Darna nog op de loopband gelopen maar na 15 minuten kreeg ik een hypo en moest ik even flink snoepen en aan de Nutridrink. Dat hielp wel goed hoor, maar ik moet gewoon iets meer eten als ik ga sporten.
Daarna heb ik boodschappen gedaan en we aten THai red currie. Lekker recept en dat smaakte ons goed. Peter heeft nog even gesqachsed met Hein en Rogier en zijn racket was nog heel. Het is natuurlijk voor Peter ook gezellig om even te sporten met zijn vrienden.
Ik was moe en heb TV gekeken.
Vandaag werd ik pas om 10 uur wakker. Toen ging de bel, het was de postbode met een pakketje nieuwe spraycupjes. Mooi die oude werden toch al weer een beetje oud. Dus vanaf heden spray ik wer met nieuwe cupjes. Ik ben toen gelijk maar gaan eten.
Daarna nog even met Manon aan de telefoon gezeten en daarna gaan douchen en toen was het al weer middag. Om half 2 had ik een afspraak bij de huisarts en ik was netjes op tijd en zag niet direct een parkeeerplek vlakbij. Toen reed ik nog een rondje en zag ineens toch nog een parkeerplaatsje. Ik had mijn huisarts al weer anderhalf jaar niet gezien en moest toch even vertellen wat er afgelopen jaar allemaal gebeurt is en dat ik nu op de wachtlijst sta voor nieuwe longen. ik was eigenlijk ook best nieuwsgierig of hij wel het een en ander aan brieven had gehad uit de ziekenhuizen over mij, maar dat had hij wel. Hij vertelde wel dat hij niet precies wist wat hij er mee moest, en dat hij daarom ook geen contact met me had gezocht. Aan de ene kant kan ik dat wel begrijpen, maar aan de andere kant vond ik het ergens wel jammer dat hij dus niet contact met me opneemt als hij allerlei slechte berichten over mij krijgt. dat vind ik dan wel jammer.
Maar ja we hadden wel een goed gesprek en dat is dan wel weer fijn.
Daarna ben ik naar de dierenkliniek geweest omdat grasparkiet Nemo een beetje uitslag op zijn snavel heeft. Het valt wel mee, maar ik moet even met hem langs. Eigenlijk wilde ik gewoon effe een zalfje voor hem mee, maar nou wilden ze hem eerst zien. Ik bel nig wel wanneer ik nemo langs kom brengen. Ik ben er vanmiddag te moe voor en het waait erg hard dat voor die vogels ook niet zo fijn is.
Peter belde vanmiddag dat zijn mooie digitale camera is binnengekomen en dat hij die kan gaan kopen en bewonderen. Dus straks belt hij me welke trein hij heeft dan haal ik hem op van het station en dan gaan we naar de fotowinkel die daar vlak bij is. Peter heeft al een tijdje een Ricoh R2 foto camera op het oog en nu is die eindelij te koop. Het is een hele nieuwe en heeft een grote zoomlens en een groot scherm van achter.
Ik rust nu leker uit want ik ben even moe. Vanavond eten we erwtensoep met brood, ik heb even geen zin om te koken en een blik soep is zo opgewarmd.
Morgen schrijf ik weer.


One Response to “Sport en huisarts.”

  1. manon Says:

    Hoi pascale ,
    ik bel je om 14.00 uur of iets eerder ben klantjes aan t doen ,kus manon

Leave a Reply