Verjaardag

Afgelopen zondag was ook een mooie dag.
In de ochtend heb ik lekker een beetje uitgeslapen en Peter ging even naar de sportschool. Daar heeft hij nu wel spierpijn van. In de middag zijn we naar Almere gereden omdat mijn nichtjes Fleur en maressa allebei hun verjaardag vierden. Fleur is 8 geworden en maressa 4.
Met wat file kwamen we rond half drie aan en hebben ze lekker de kadootjes uit kunnen pakken.
Ik had voor Maressa poppenklertjes gekocht en voor Fleur twee barbiekleertjes en een Donald duck tijdschrift waar ze een aboonement op heeft gekregen zodat ze die iedere week thuis gestuurd krijgt. Vroeger had Stefanie ook een abonnement op de Donald duck en die hebben we toen als kind ook met plezier jarenlang gelezen.
Er was heerlijk gebak en het was erg gezellig. Ik heb met iedereen bijgekletst en het was ook niet te druk.
We kregen ook nog groentesoep en stokbrood met lekkere salade en kaasjes erop.
Rond 8 uur was iederen weg en hebben peter en ik nog even gezellig bij gekletst met Stefanie en Jeroen.
Om half elf reden we pas naar huis en een uur later waren we pas thuis en ik moest natuurlijk nog sprayen.
daarna zijn we heerlijk gaan slapen.

Leave a Reply