Klaar voor de grote dag

Zoals de titel al zegt zijn we klaar voor de grote dag morgen. Het is nu woensdagavond en ga na het sprayen en typen lekker slapen om morgen fit te kunnen doorbrengen op onze trouwdag.
Ik heb er reuze zin in en ben nog niet echt zenuwachtig. Vandaag hebben we de laatste dingetjes gedaan en heb ik over het algemeen een vrij rustige dag gehad. Vanmorgen eerst tot 10 uur uitgeslapen. Peter was al eerder op en ging verder aan de gang met de mooie deur waarvan de verf gedroogd was. Hij heeft wel nog veel werk gehad aan het schoonmaken van de ruitjes in de deur. De verf was onder het afplakband gelopen en moest er met een krabbertje en met terpetine afgehaald worden en daarna nog alles wassen en zemen. Het eindresultaat is erg mooi en een stuk beter als de vorige deur.
De rest van de dag hebben we samen het huis schoon gemaakt en alles netjes gemaakt. Ook hebben we lekker in de tuin zitten lezen en ook de rust genomen. Aan het eind van de middag kwamen de Gifts binnen die de mensen mee naar huis mogen nemen als ze op de bruiloft zijn geweest. Toen die binnen waren zijn we naar de supermarkt gegaan en hebben de laatste boodschappen gedaan.
In de avond hadden we heel hollands eten gewoon aardappelen met sperziebonen en een slavinkje met ketchup. In de avond zijn we nog wat TV gaan kijken en in bad gegaan. Al met al een niet te drukke dag waarin we alletwee zoiets hebben van het Feest kan morgen beginnen en er is morgen ook erg mooi weer voorspeld dus daar zal het niet aan liggen.
Tot schrijfs en ik hoop dat ik vannacht een beetje kan slapen.

Leave a Reply